Haberler

Kmü'de Atletizm Yarışması

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) tarafından "Selim Sırrı Tarcan'ı Anma ve Spor Şenlikleri" kapsamında atletizm yarışması düzenlendi.

BESYO Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Murat Tekin ve Sinan Dinç'in sorumluluğunda düzenlenen atletizm yarışmasında 80 erkek, 46 kız öğrenci ter döktü. Yarışmacılar Yunus Emre Yerleşkesinde, yaklaşık iki kilometrelik mesafede yarıştı.

Koşuda erkekler kategorisinde birinciliği Mustafa Göksel elde ederken, Zafer Yavuzarslan ikinci, Ali Yavuz ise üçüncü oldu. Kızlar kategorisinde ise Samime Koç birinci, Esra Orhun ikinci, Müşerref Uyar da üçüncü sırada yer aldı.

Yarışma sonrası konuşan Tekin, beden eğitiminin meşalesi Selim Sırrı Tarcan'ı anmak için düzenledikleri bu önemli etkinliğe katılımın kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Amaçlarının sporu ve sporcuyu insanlara tanıtabilmek olduğunu ifade eden Tekin, "Olimpizm duygusunu öğrencilerimize aktarmak istedik. Aynı zamanda öğrencilerimizin fiziksel kazanımlarını artırmayı, buna bağlı olarak sosyal ve duyuşsal gelişimlerine katkı sağlamayı hedefledik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Göksel Murat Tekin Selim Sırrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title