Haberler

Klavye Şampiyonlarına Ödül

Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi’nde görev yapan 53 zabıt katibinin katıldığı Klavye Uygulama Sınavı’nda dereceye giren katiplere ödül verildi.

Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi'nde görev yapan 53 zabıt katibinin katıldığı Klavye Uygulama Sınavı'nda dereceye giren katiplere ödül verildi.

Adalet Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı'nın yazısı üzerine 23 Ekim tarihinde Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi'nde görevli 53 zabıt katibinin katılımı ile "Klavye Uygulama Sınavı" yapıldı. Sınavda Zabıt Katiplerinin tamamı doksan ve üzeri kelime yazarak başarılı oldu. Personeli onure etmek ve çalışma motivasyonunu arttırmak amacıyla düzenlenen yarışmada dereceye girenlere Gaziantep Bölge Mahkemesi 15 Temmuz Milli İrade Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Sınavda birinci olan Aydın Bakır'a plaket, başarı belgesi ve ödülü Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi Başkanı aynı zamanda Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi Adalet Komisyon Başkanı Yüksel Navdar tarafından verilirken ikinci olan Ragıp Yıldız'a plaket, başarı belgesi ve ödülü Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi Adalet Komisyonu Üyesi ve 2. Vergi Dava Dairesi Başkanı Mehmet Fatih Erciyas tarafından teslim edildi. Üçüncü olan Hakan Onur Aydın ise plaket, başarı belgesi ve ödülünü Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi Adalet Komisyonu Üyesi ve 2. İdari Dava Dairesi Başkanı Haci Göçer'in elinden aldı.

Ödül töreninde konuşma yapan Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Yüksel Navdar, Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi merkez mülhakatında görev yapan tüm Zabıt katiplerinin, sınavda gösterdiği başarı nedeniyle çok mutlu olduğunu ve sonuçların kendisini de çok heyecanlandırdığını kaydetti. Navdar, "Personelimiz ve biz bir takımız, personelimiz bizim iş ortağımızdır. Bu sınavda gösterdiğiniz başarı aslında hepinizin ödüle layık olduğunuzun göstergesidir. Sizlerle gurur duyuyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Adalet Bakanlığı Gaziantep Aydın Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title