Haberler

"Kızgın Damdaki Kedi" Enka Sahnesine Konuk Oluyor

Güncelleme:

Kültür sanatın daimi destekçisi ENKA Kültür Sanat, 13 Mart Salı akşamı Mam'art Tiyatro'yu konuk ediyor.

"Kızgın Damdaki Kedi" adlı kült oyun, aile bireyleri arasındaki ilişkilerin derinliklerini ele alıyor.

ENKA Kültür Sanat İbrahim Betil Oditoryumu'nda 13 Mart Salı akşamı sahnelenecek "Kızgın Damdaki Kedi", Mam'art Tiyatro'nun etkileyici oyunculuklarıyla seyirciyi selamlıyor. Tennessee Williams'ın Pulitzer ve Tiyatro Eleştirmenleri Birliği ödüllerine sahip kült eseri; Sezin Akbaşoğulları, Tuğrul Tülek, Ayten Uncuoğlu, Ünal Silver, Bennur Duyucu ve Ömür Kayakırılmaz'ın güçlü performanslarıyla ENKA sahnesine konuk oluyor.

Maddi çıkarlar söz konusu olduğunda aile bireyleri arasındaki ilişkilerin bile ne kadar ikiyüzlü, riyakar ve yalanlarla dolu olabileceğini gözler önüne seren; baştan sona sürükleyici bir hikayeye odaklanan oyun, Serkan Salihoğlu'nun yönetmenliğinde sahneye taşınıyor. Oyun, saat 20.30'da başlıyor.

Tam: 60 TL ve Öğrenci: 30 TL olarak fiyatlandırılan "Kızgın Damdaki Kedi" performansının biletlerine; Biletix.com, Biletix satış gişeleri, Çağrı Merkezi ve ENKA Kültür Sanat Gişesi'nden ulaşabilirsiniz.

30. Yıl ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları'nın, 5 Nisan tarihine kadar devam edecek etkinlik programı için facebook.com/enkakultur, instagram.com/enkakultur ve twitter.com/enkakultur adreslerini takip edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sezin Akbaşoğulları Tennessee Williams Ayten Uncuoğlu Tuğrul Tülek Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title