Haberler

Kıvılcım Ural, Yeni Doğan Bebeğiyle İlk Kez Fotoğraf Paylaştı

Güncelleme:

Duman'ın solisti Kaan Tangöze ile yakın zamanda evlenen Kıvılcım Ural, sosyal medya hesabından kızının fotoğrafını paylaştı. İlk defa kızının fotoğrafını paylaşan Ural, çok sayıda beğeni aldı.

Kısa süre önce Duman'ın ünlü solisti Kaan Tangöze evlenen Kıvılcam Ural, bebeğini kucağına almıştı. Çocuklarının ilk fotoğrafını Instagram hesabı üzerinden paylaşan Ural, çok sayıda güzel yorum aldı.

BEBEĞİN ADI HENÜZ AÇIKLANMADI

Kaan Tangöze'ye ikinci kez babalığı tattıran Kıvılcım Ural'dan olan bebeğinin fotoğrafını annesi Instagram hesabından takipçiler ile paylaştı. Ancak henüz bebeklerinin isimlerini açıklamamaları hayranları tarafından hem merak edilmesine hem de şaşkınlık yaratmasına sebep oldu. Çok sayıda beğeni ve güzel yorum alan fotoğraf sonrası sevenleri çiftin bebeğinin adının açıklanmasını bekliyor.

Kıvılcım Ural Nihayet Kızını Gösterdi

Kıvılcım Ural, Yeni Doğan Bebeğiyle İlk Kez Fotoğraf Paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kıvılcım Ural Kaan Tangöze Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (5)

sevin:

yazik o cocuga anasinin babasinin gunahlari ondan cikacak seckin piriler in beddualari yine o cocuktn cikicak

8
5
yanıtYanıtla
izleyci:

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Bol dumanlar

8
0
yanıtYanıtla
Asi kız:

Neden evli erkekler Bekarlar varken anlamadım günah ya yuva yikanin yuvası olmaz bayanlar akıllı olun ??

0
0
yanıtYanıtla
duman:

bunlar şimdi dumanla haberleşiyolardır

0
0
yanıtYanıtla
KIVILCIM:

NASIL BIR ISIM BU ???

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title