Haberler

Kırsal Kalkınma Hibeleri

Anamur ilçesinde 12. etap kırsal kalkınma yatırımlarına yüzde 50 hibe desteği toplantısı düzenlendi.

Anamur ilçesinde 12. etap kırsal kalkınma yatırımlarına yüzde 50 hibe desteği toplantısı düzenlendi.

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Anamur Kaymakam Vekili Bozyazı Kaymakamı Hayatı Taşdan, Anamur Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Hüseyin Niyazi Sarıoğlu, Bozyazı Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü İsmail Remzi Bardak, Aydıncık Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ahmet Ömer Kahyaoğlu, Anamur Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Hakan Özdemir, Anamur Muz Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Güzel, muhtarlar, tarımsal kalkınma kooperatif başkanları, iş adamları katıldı.

Mersin İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden gelen ekip, katılımcılara proje konuları ve destekleme şartlarıyla ilgili detaylı bilgi vererek, katılımcıların sorularını cevapladı.

Kaymakam Taşdan, toplantı sonunda yaptığı konuşmada, projeyi sunmak isteyen şahıs ve kuruluşlara imkanlar dahilinde teknik destek ve bilgi paylaşımı konusunda yardımcı olunacağını belirtti.

Son olarak yetkililer, kırsal kalkınma destekleri kapsamında tarıma dayalı yatırımların desteklenmesiyle ilgili mevzuatın 18 Eylül'de yayımlandığını, başvuruların bu tebliğin yayımı tarihinden itibaren 90 gün içerisinde elektronik ağ üzerinden yapılacağını hatırlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Ömer Kahyaoğlu Aydıncık Bozyazı Anamur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title