Haberler

Kimyasal madde ile intihara kalkıştı, 18 kişi hastaneye kaldırıldı

Güncelleme:

Erzurum'da, ailevi sorunları olduğu iddia edilen bir kişi, kimyasal madde ile intihar girişiminde bulundu. İbrahim A. ile ona yardım eden ailesi ve apartmanda yaşayan 18 kişi, zehirlenme şüphesiyle ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Boşaltılan 6 katlı binada AFAD ekipleri inceleme yapıyor.

Erzurum'un Aziziye ilçesindeki bir evde kimyasal madde içtiği iddia edilen bir genç ile bu kişiye müdahale sırasında söz konusu maddeden etkilenen aile bireyleri ile sağlık çalışanları hastaneye kaldırıldı.

Olay, merkez Aziziye ilçesinde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Gülşah- İlhami A. çiftinin 4 çocuğundan İbrahim A., odasından çıkmayınca annesi şüphelendi. Odanın kapısını zorlayarak açan anne ve diğer çocuğu, İbrahim A.'yı baygın halde buldu. Aile hemen 112'yi arayarak yardım istedi.

Kimyasal madde ile intihara teşebbüs ettiği ileri sürülen İbrahim A., Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ona yardım eden aile üyelerinin de zehirlenme şüphesine karşı AFAD ekipleri olay yerine sevk edildi.

6 KATLI BİNA BOŞALTILDI, 18 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

6 katlı bina boşaltıldı, polis apartman çevresini güvenlik şeridi çekerek kapattı. Aile ve apartmanda yaşayanlardan 18 kişi, kimsayal maddeden zehirlenme şüphesiyle ambulanslarla hastaneye götürüldü.

Erzurum Valisi Okay Memiş, ekiplerin olaya müdahale ettiğini belirterek, "Böyle bir bilgi var, ekipler müdahale ediyor şu anda . Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geliyor. Aile içinde sorun olduğu değerlendiriliyor. Hemen AFAD ekipleri müdahale etti. Bunlar kötü örnek oluyor. İnsanları olumsuz etkiliyor. Basın olarak bu konuya duyarlılık gösterirseniz çok memnun olurum" diye konuştu.

"KEMAL SUNAL TİPLEMESİ YAPARDI"

İbrahim A.'nın, Kemal Sunal tiplemesiyle ve dizileri arkadaşlarıyla uyarlayıp, videolar çekerek sosyal medyada paylaştığını belirten mahalleden arkadaşı Serhat K., onunla 2 gün önce kahvede karşılaştığını söyledi. İbrahim A.'nın çok hayat dolu olduğunu belirten Serhat K., "'Yeni çekimlerin var mı?' diye sordum. O da birkaç güne çıkacağını söyledi. Hayatı seven, pozitif bakan birisiydi. Neden böyle oldu bilmiyorum. Kemal Sunal tiplemesiyle kısa videolar çekerdi. Çok üzüldüm" dedi.

"DUA EDİN, DURUMU ÇOK CİDDİ"

Baba İlhami A. ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Oğlum İbrahim'e dua edin, durumu çok ciddi' diye yazdı.

Kimyasal madde ile intihara kalkıştı, 18 kişi hastaneye kaldırıldı

Kimyasal madde ile intihara kalkıştı, 18 kişi hastaneye kaldırıldı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Erzurum AFAD Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

HAKAN:

Gelir dağılımındaki adaletsizlik . . . bir grup krallar gibi yaşıyor geri kalanı 2000 lira ile nefes almaya korkuyor ondan da para isteyecekler diye

14
1
yanıtYanıtla
...:

Bir grup haram yiyor şunu çok iyi tecrübe ettim kim böyle dem vuruyorsa kendisine aynı imkanı versinler vallahi diyorum o adam diğerlerine yüz basar kusura bakmayın tecrübem sabittir vesselam

yanıt2
yanıt0
DELİDİR AMA !:

Dış güçler yine boş durmuyor . Bizi çekemiyorlar ve piyasaya kimyasal sürüyorlar . .

12
1
yanıtYanıtla
hemşire hastası 61:

allah bereket versin böyle mallara

0
13
yanıtYanıtla
.:

Ucuyoruz ucuyoruz hamdolsun

11
2
yanıtYanıtla
...:

Seninde zorun büyük derdin ne iyi biliyorum da bu kadar kendini belli etmesen agop

yanıt1
yanıt0
mustafa boz:

bak duy gör ey devlet. senin sunacağın çözüm ancak bu kadar olur demiştik. bu tür maddeleri internetten yaasaklamışlar hadi ne duruyorsunuz el çırpın yandaşlar. yahu bir tane aklı başında bakan yok saçma sapan çözümler sunarak reklam yaparsınız. memlekette kaçak göçmenler kamyonet kasalarında cirit atıyor bu demek oluyorki devlet düşmanlarıda aralarına karışıp ordan oraya rahat gezebilir.

11
0
yanıtYanıtla
...:

Sen çok akıllısın bi çözüm sunsana bide seni görelim çamurcu şimdi devlet her adam başına polis mi dkecek ne yapacak. Bu ne kıt görüş arkadaş bi tane de mantıklı bişe yazın size gelen herşey devletten kendinizden zerre kadar bile yok 7 24 devlet hükümet tamam tabi ki eksik çokama el vicdan bu hırsızın hiç suçu yok mu yaww

yanıt0
yanıt0
46:

Allahım hepsinin yardımcısı olsun

9
2
yanıtYanıtla
Şeyime Gülsuyu:

Rabbe kavuşmak gibisi var mı be ya. . .

1
7
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title