Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken paylaşım! Tam Erdoğan'ın canlı yayına çıkacağı saatte önemli bir açıklama yapacak

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Önemli bir bilgi vereceğim" diyerek saat 22.00'de açıklama yapacağını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da saat 22:00'de canlı yayında NTV'de gazetecilerin sorularını yanıtlayacak. İki açıklamanın aynı saate denk gelmesi dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından bir mesaj paylaştı. Mesajında saat 22.00'yi işaret eden Kılıçdaroğlu, önemli bir bilgi vereceğini duyurdu.

"BURADA BULUŞMAK ÜZERE"

Kılıçdaroğlu, paylaşımında "Sevgili Halkım, bu akşam saat 22.00'de önemli bir konu hakkında size bilgi vereceğim. Burada buluşmak üzere" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken paylaşım! Tam Erdoğan'ın canlı yayına çıkacağı saatte önemli bir açıklama yapacak

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA AYNI SAATTE CANLI YAYINA ÇIKACAK

Kılıçdaroğlu'nın işaret ettiği saat 22.00'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NTV özel yayınında Seda Öğretir, Nazlı Çelik, Ahmed Arpat ve Hasan Basri Yalçın'ın sorularını yanıtlayacak. İki açıklamanın aynı saate denk gelmesi dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Ntv Haberler

500

Yorumlar (6)

Murat Kılıç:

Acaba ne açıklayacak. Ülkemiz için yaptığın hizmetleri anlatmaya ömrümüz yetmez. Senin hakkını nasıl öderiz sayın kılıctaroğlu.. yoksa uçan heykel mi yaptınız.. çok merak ediyoruz çok ..

11
3
yanıtYanıtla
Cemil Gül:

Bakmış sayın cumhurbaşkanımız saat 22 00 açıklama yapacak chp genel başkanı kendini ortaya atmış ben de saat 22 00 size önemli açıklama yapacam merak etim bu sefer ne yomutlacak. ????????

9
3
yanıtYanıtla
HALİS ER:

Ne açıklayacak, yürüyen merdiveni mi

8
2
yanıtYanıtla
Şerafettin Şeker:

kesin imamoğlunun hizmet başarılarını anlatır.istanbulun nasıl bu hale geldiini

7
2
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Yapma be kılıçdaroğlu derdin ne yani Tayyip Erdoğanı dinlemeyin benimi dinleyin diyon sen önemli ne açıklayabilirsin ki elektriğe doğalgaza petrol fiyatlarına indirim mi var diyecen yada bedava dağıtacam falanmı diyecen

6
2
yanıtYanıtla
rap düelloları:

Sen kral mısın ki halkım diye hitap ediyorsun by kk...

6
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title