Haberler

Yeni İmajıyla Kibariye'yi Görenler Tanıyamıyor

Güncelleme:

İki yıl aradan sonra yaptığı 'Seni çok seviyorum' adlı albüm ile suskunluğunu bozan Kibariye'nin yeni imajını görenler tanımakta güçlük çekiyor.

Türk müziğinin sevilen seslerinden Kibariye, sessizliğini iki yıl aradan sonra çıkardığı 'Seni çok seviyorum' adlı albümüyle bozdu.

YENİ GÖRÜNTÜSÜ ALBÜMÜN ÖNÜNE GEÇTİ

Amerika'nın önde gelen müzik okullarından Berklee College of Music'in 'Ortadoğu'nun en güçlü ve kişilik sahibi sesleri' listesinde yer alan Kibariye, iki yıl aradan sonra yaptığı 'Seni çok seviyorum' adlı albüm ile suskunluğunu bozdu.


Albüm için Fotoğrafçı Mehmet Turgut'a poz veren Kibariye, şarkılarıyla olduğu kadar yeni görüntüsüyle de kendinden söz ettireceğini belirtti.


"GÜZEL GACIYIM"

Yeni albümünün beğenileceğini umduğunu söyleyen Kibariye, "Allah beni güzel yaratmış be. Güzel gacıyım tabii. Botoksuz, kontürsüz güzel kadınım. Biraz kilo verdim, daha iyi oldum. Şarkı söylemeyi çok seviyorum. Bu şarkım da sevenlerime benden yaz hediyesi olsun istedim. Güzel bir şarkı ve güzel görünen bir Kibariye'yle karşınızdayım. Şarkının yapımcılığını Cengiz Erdem ve Deniz Erdem'in üstlendi. Söz ve müziği Ercan Demirel, düzenlemesi ise Murat Yeter imzası taşıyor." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Deniz Erdem Kibariye Magazin Haberler

500

Yorumlar (7)

AKEPE BİTİRDİN MEMLEKETİ:

BERBATTI ZATEN İYİCE REZİL OLMUŞ

18
13
yanıtYanıtla
ROMAN:

kibariuyenin ırkından hain çıkmaz vatanıı sever vatanı için can verir

19
3
yanıtYanıtla
nevim genc:

ameliyat herseyi degistirir. Anadolu´da enayi müslümanlar para verdigi sürece. tabandaki müslümanlar biz neden böyle dogmusunuzda kibariye böyle güzel dogmus diye kafa yorarlar. . bilmezler ki kibariye müslümanlarin hakki olan parayla cerrahlara gidiyor allah´in verdigi yüzünü degistiriyor. . hristiyan ve Kafir olmus. Müslümanlar icin Kibariye Müslüman ve Melek olarak dogmus. . böyle güzel dogmus. .

4
16
yanıtYanıtla
OKUMAK İSTEMİYORUM:

YORUMLARDA SANATÇIYA BİRAZ SAYGINIZ OLSUN

17
0
yanıtYanıtla
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:

esra erol a benzemiş

9
3
yanıtYanıtla
Gazzovic:

Son reklamı çok yapmacık ve itici olmuş. . Kibariye nin doğallığı katledilmiş. .

7
4
yanıtYanıtla
HAC MALZEMELERİ SATAN FİKRİ ABİMobil-IOS:

Kim bu ya tanıyamadımm

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title