Haberler

Kent Konseyi Üyelerinin Vali Doğanay'ı Ziyareti

Artvin Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, Artvin Valisi Ömer Doğanay'ı makamında ziyaret etti.

Artvin Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, Artvin Valisi Ömer Doğanay'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Artvin Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Ali İhsan Aydın ve bazı üyeler, kent konseyinin Artvin'de yürüttüğü çalışmalar ve faaliyetler hakkında Vali Doğanay'a bilgi verdi.

Vali Doğanay da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kent konseyinin çalışmalarıyla kendilerine her türlü konuda yardımcı olacağını ifade etti.

Esnaf ve Ulaşımdan Sorumlu Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Osman Bakır ise Artvin esnafının yaşadığı ekonomik sorunları aktardı.

Bunun üzerine Doğanay, göreve başladığı günlerde ildeki kamu kurum ve kuruluşlarına, her türlü alışverişlerini Artvin esnafından yapmaları konusunda talimat verdiğini söyledi.

Çözüm odaklı çalışmalar içerisinde olduklarını belirten Vali Doğanay, Artvin esnafının her zaman yanlarında olduklarını ve sorunlarının yakından takipçisi olduğunu söyledi.

Kent Konseyi üyeleri Artvin Çoruh Üniversitenin Seyitler köyü yerleşkesinde okuyan üniversite öğrencilerinin, ulaşım konusunda yaşadıkları sorunların da bir an önce çözülmesi için de validen yardım talebinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Ali İhsan Aydın Ömer Doğanay Artvin Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title