Haberler

Kent Konseyi Başkanı Taş, "Körfezli Olma Bilincini Oluşturmak Durumundayız"

Körfez Kent Konseyi, dernekler arası dayanışmayı arttırmak amacıyla Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Körfez Şubesi’nde toplantı düzenledi.

Körfez Kent Konseyi, dernekler arası dayanışmayı arttırmak amacıyla Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Körfez Şubesi'nde toplantı düzenledi.

Körfez Kent Konseyi, ilçedeki dernekler arasında birlik ve beraberliği arttırmak amacıyla yapılan toplantıları her ay farklı bir derneğin ev sahipliğinde yapma kararı aldı. Karar sonrası yapılan ilk toplantı Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Körfez Şubesi'nde gerçekleşti. Toplantıya Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, Genel Sekreter Aslı Kuş ile çok sayıda STK ve dernek temsilcisi katıldı. Toplantının açılış konuşmasında Afrin şehitlerini anarak konuşmaya başlayan Başkan İsa Taş, "Mehmetçiklerimizin yanındayız. Şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyoruz" dedi.

Her ay farklı bir derneğin ev sahipliğinde toplantı yapılacağına da değinen Başkan Taş, "Geçtiğimiz ay yaptığımız toplantıda her ay bir STK ve derneğin ev sahipliğinde toplantımızı gerçekleştirme kararı almıştık. Bu kapsamda Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Körfez Şubesi'nde bir araya geldik. Bu akşam Körfez için de anlamlı bir toplantı. Bunlar dostluğumuza, kardeşliğimize ve ülke birliğimize önemli katkı sağlayacak. Ortak akıl ile burada konuları görüşeceğiz, 'daha güzel bir Körfez için neler yapabiliriz' bunları konuşacağız" şeklinde konuştu.

Şehircilik bilincinin farklı bir durum olduğundan söz eden Başkan Taş, "Ben dernekçilikten gelmiş ve işleyişi çok iyi bilen bir isimim. Şehirlilik bilinci gerçekten çok farklı. Bugüne kadar yeteri kadar bölündük. Daha doğrusu bölüne bölüne birbirimizden haberimiz olamaz duruma geldik. 40 yıldır Körfez'de yaşayan birisi, 'Körfezliyim' demiyor, 'Erzurumluyum, Gümüşhaneliyim, Trabzonluyum, Ankaralıyım' diyor. Türkiye'nin hemen her kösesinden buraya taşınan vatandaşlarımızı ortak bir paydada buluşturmak, onlarda Körfezli olma bilincini oluşturmak durumundayız" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsa Taş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
title