Haberler

11 yaşındaki kız çocuğu, kendisine cinsel istismarda bulunan kişi serbest kalınca canına kıydı

Güncelleme:

Avustralya'da 11 yaşındaki 6. sınıf öğrencisi Annaliesse Ugle, kendisine cinsel istismarda bulunan 69 yaşındaki adamın gözaltına alındıktan sonra aynı gün kefalet ile serbest bırakılması üzerine intihar ederek yaşamına son verdi.

Ailesi tarafından ağır yaralı olarak bulunan Ugle, hastaneye kaldırılsa da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası yaklaşık yüz kişilik grup, küçük kızın yaşamını yitirdiği hastanenin önünde aileye destek vermek için toplandı.

SERBEST KALDIĞINI DUYUNCA KORKMUŞ

Hayatını kaybeden kızın annesi, Ugle'ın tacizcisinin cezaevinden çıktığını duyunca korkmaya başladığını söyledi. Evladının sürekli kendisine "Başka yere taşınalım" dediğini belirten anne, bazı suçluların kefaletle serbest bırakılmasının ne kadar ağır sonuçlar doğurduğunu herkesin görmesi için Avustralya Daily Mail gazetesine kızının fotoğraflarını paylaşması için izin verdi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Avustralya Haberler

500

Yorumlar (11)

zzz:

Bu nbasıl bir yokluk tur ki bu kızı mı istismar etmiş nasıl bir deliliktir

5
25
yanıtYanıtla
UTANMAZ:

Bu kız Avustralya''nın yerlisi ve öyle yaratılmış. Utanman varsa utan. . .

yanıt12
yanıt0
Birisi:

Allah seni bildigi gibi yapsin bu yoruma baska cevap verilmez sanada senin gibilerede lanet olsun

yanıt7
yanıt3
Gül:

Nice insan bu dünyanin acimasizligina ve haksizligina Kurban gitmistir ve dünyayi terk etmisdir dünya bunlara yapilan zulümü unutsada ahirette unutulmaz hesap sorulacaktir

22
1
yanıtYanıtla
he:

Bizde adli kontrol şartı, onlarda kefalet. . .

10
0
yanıtYanıtla
YERLİ IRKTAN:

Görün batının ne kadar acımasız ve bencil olduğunu ve burakın lütfen hala kendinizi ve milletinizi, kadim inancınızı hor görmeyi. . . ve yapabilin artık herşeyi istismar edenlerin bu değerlere verdiği zararı ayırtedebilmeyi.

5
4
yanıtYanıtla
23 EL AZİZ:

Cennetteki ölümsüz gençler arasında yerini çoktan almıştır bile evladımız . O iblisin veyl deresinde yaşayacaklarını bilseydiniz içiniz.rahat olurdu. Yakındır, iyiler mükemmel ve sonsuz bir hayata adımlarını atarken, kötülükler bir daha geri gelmemek üzere son bulacaktır.bu yüce Mevlâmın vaadidir. inancı sağlam olanlar, bu işin kesin bir gerçek olduğunu çok iyi bilirler

4
0
yanıtYanıtla
Urfalı:

Dünyada Allah ın kanunlarını uygulamam müslümanların gücüne kalmış . Ahirette mutlak adalet kaçınılmaz bir sondur Allah ın vaadidir

4
0
yanıtYanıtla
Fayansci Apti:

hakimlere bosu bosuna para ödüyorlar, dislike varsa, bilin ki atan kesin hakimdir :D

1
0
yanıtYanıtla
Can:

Nasıl hakim bunlar? Kendi kızları aynı duruma düşse ne yaparlar acaba?

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title