Haberler

Kendisini MİT Mensubu Olarak Tanıtan Dolandırıcı Yakalandı

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, Milli İstihbarat Teşkilatı'ndan (MİT) Emekli Olduğunu Söyleyip MİT'e Eleman Alınacağını Belirterek Vatandaşlardan Para Alan Şahsı Yakaladı.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Milli İstihbarat Teşkilatı'ndan (MİT) emekli olduğunu söyleyip MİT'e eleman alınacağını belirterek vatandaşlardan para alan şahsı yakaladı.

MİT'te çalışacak şahıslara ihtiyaç olduğunu, çocuklarını veya yakınlarını bu kurumda işe aldırabileceğini söyleyerek vatandaşlardan para ve çeşitli evraklar aldığı öne sürülen İ.Ö isimli şahsa toplam 830 YTL para ve evrak verdiklerini ifade eden 4 kişi, emniyete giderek şikayetçi oldu.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, konuyla ilgili yaptıkları istihbarat çalışmaları neticesinde düzenledikleri operasyonda İ.Ö. isimli şahsı yakaladı. Şahısla birlikte 16 farklı kişiye ait nüfus cüzdanı fotokopisi, kurs belgeleri, ikametgah ilmühaberi ve vesikalık fotoğraflar ile 31 farklı şahsa ait fotoğraflar ele geçirildi.

İ.Ö., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(AA-OÇ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title