Haberler

Kendisine "Yatakta iyi değil" diyen modele, ünlü oyuncu Halle Berry'den iddialı yanıt

Güncelleme:

ABD'li model ve oyuncu LisaRaye McCoy, sunuculuğunu yaptığı 'Cocktails With Queens' adlı programda, Hollywood yıldızı Halle Berry'nin yatakta kötü olduğunu iddia etti. Berry, sevgilisini işaret edip "Size bilmeniz gereken her şeyi söyleyecektir" dedi.

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Halle Berry, kendisi hakkında bir podcast programında yapılan "Yatakta iyi değil" iddiasına sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

"BİLMENİZ GEREKEN HER ŞEYİ SÖYLEYECEK"

Bir süredir şarkıcı 50 yaşındaki Van Hunt'la mutlu bir beraberlik sürdüren 54 yaşındaki Oscar ödüllü oyuncu, geçtiğimiz gün Twitter'da yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi. Paylaştığı tweet'e iddiaların sahibini etiketleyen Berry, "Bayan LisaRaye McCoy, adamıma sorun. Van Hunt, size bilmeniz gereken her şeyi söyleyecektir" ifadelerini kullandı.

Kendisine 'Yatakta iyi değil' diyen sunucuya, ünlü oyuncu Halle Berry'den iddialı yanıt

"BANA AŞKI YENİDEN ÖĞRETTİ"

Geçtiğimiz günlerde basına yansıyan haberlere göre; ABD'li yıldız, çevresine, "Van, bana aşkı yeniden öğretti. Aramızdaki kimya evin tavanını aşıyor. O harika, şefkatli bir adam" demişti.

Üç kez evlenip boşanan Halle Berry, son olarak 4 yıl önce Fransız oyuncu Olivie Martinez'le evliliğini bitirmişti.

Kendisine 'Yatakta iyi değil' diyen sunucuya, ünlü oyuncu Halle Berry'den iddialı yanıt

Kendisine 'Yatakta iyi değil' diyen sunucuya, ünlü oyuncu Halle Berry'den iddialı yanıt

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Halle Berry Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

Namyelüs:

Zinanın günümüzdeki adı ''''mutlu Beraberlik'''' oldu.

60
23
yanıtYanıtla
zamzelüs:

Heeee zorunamı gitti :-) yobaz

yanıt18
yanıt71
EÜZÜBİLLAHİMİNEŞŞEYTANİRRACİM BİSMİLLAHİRRAHMANİ:

Biz ki her mevcûdu yıktık, gâyesiz bir fikr ile;Yıkmadık bir şey bıraktık… Sâde bir şey: Âile. Hangi bir bünyânı mahvettik de ıslâh eyledik?İşte vîran memleket! Her yer delik, her yer deşik!Bunların ta’mîri kâbil… Olsa ciddiyyet, sebât;Lâkin, Allah etmesin, bir düşse şâyet âilât , En kavî kollarla hattâ kalkamaz imkânı yok. Kim ki kalkar der, onun hayvan kadar iz’ânı yok!“Âilî bir inkılâb olsun!” diyen me’yûs olur, Başka hiçbir şey kazanmaz, sâde bir DEYYUS olur.

27
16
yanıtYanıtla
alo:

sen ne saçmalan ya , boş yapma defol git ,

yanıt8
yanıt3
adam:

kesin şizofren bu cümleler anlamsız bu arada

yanıt7
yanıt1
Çete:

Bizim memedin şiiri değilmi bu

yanıt6
yanıt0
Sakaryalı nine hatun:

Bu şiir m.akif ersoyun çalmışın ayıp ayıp

yanıt4
yanıt0
adil:

Bu ne iğrençlik.

6
7
yanıtYanıtla
cengo:

varsayalım ki kötü, bu bunu açıklayan hanımefendiye ne kazandıracak? Nasıl bir kuyruk acısı varda bunu açıklama gereği duyuyor kendisi

4
1
yanıtYanıtla
HAYATULLAH EL DELİBABAOROVAAAA:

cengo ne lan dalkavuk delirtmeyin insanı be

yanıt1
yanıt3
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title