Haberler

Kazada Ölen Genç Futbolcu Ağlattı

İzmit'te, yolda duran TIR'a otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden 24 Erzincanspor oyuncusu 19 yaşındaki Serhat Cinemre, gözyaşları arasında toprağa verildi.

İzmit'te, yolda duran TIR'a otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden 24 Erzincanspor oyuncusu 19 yaşındaki Serhat Cinemre, gözyaşları arasında toprağa verildi. Futbolcu arkadaşları tabuta sarılarak ağlarken, gözyaşları içerisinde dua okudular. Genç futbolcunun ağabeyi Nihat Cinemre'nin ise geçen Cuma günü motosiklet kazasında yaralandığı, özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü bildirildi.

Dün gece, D-100 Karayolu'nda Kocaeli Valiliği mevkiinde meydana gelen kazada, yolda duran TIR'a arkadan çarpan otomobil hurdaya dönerken, araçta bulunan Serhat Cinemre hayatını kaybederken, arkadaşları Muhammet Emin Andıç ile Fatih Yavuz yaralandı. Spor Toto 3. Lig takımlarından 24 Erzincanspor'un futbolcusu Serhat Cinemre'nin ölümü büyük üzüntü yarattı.

Bugün, öğle namazına müteakip Vezirçiftliği Ulucamii'nde kılınan cenaze namazın babası Aslan Cinemre, amcaları Osman ve Hasan Cinemre, futbolcu arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Futbolcu arkadaşları tabutun üzerine sarılarak ağladılar. Futbolcular dua okurken ağladılar.

Serhat Cinemre'nin ağabeyi Nihat Cinemre'nin ise geçtiğimiz Cuma günü motosiklet kazası sonucu ağır yaralanarak özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü ve Pazar günü de yaşlılığa bağlı olarak dedesi Mustafa Cinemre'nin toprağa verildiği öğrenildi. Bu arada, bir akrabası Serhat Cinemre'nin bugün Beşiktaş'ın alt yapısı için imza atacağını ileri sürdü.

Kılınan cenaze namazının ardından genç futbolcu Kullar Kızköprü Mezarlığı'nda toprağa verildi.

- Başiskelekocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatih Yavuz Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

hahhaa cok guldum ya ne guzel yorumlar:

yazık omus geneccecık cocuk mekanı cennet olsun ne diyim sozun bittigi yer allah ailesine ve ozelikle annesine sabır versin allah rahmet eylesin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title