Haberler

Kaza Yapan Motosikletteki Kadın Otomobilin Camına Uçtu

Sultangazi'de bir motosiklet ile otomobil çarpıştı.

Sultangazi'de bir motosiklet ile otomobil çarpıştı. Kaza yapan motosikletin arkasında oturan kadın, olayın şiddetiyle otomobilin camına fırladı. Kazada yaralanan kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Sultangazi ilçesi 50 Yıl Mahallesi Mevlana Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gaziosmanpaşa istikametinden Eski Edirne Asfaltı Caddesi yönüne seyir halinde olan motosiklet ile 34 KH 3873 plakalı otomobil çarpıştı. Sağ şeritten en sol şeride geçmek isteyen motosikletin arkasında oturan kadın, kazanın etkisiyle kendilerine çarpan aracın camına uçtu. Otomobilin camına çarpan kadın yaralanırken, aracın ise camı kırıldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince yerde yatan yaralı kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili tutanak tutarken, hasarlı araçlar çekici yardımıyla olay yerinden götürüldü.

"Allah'tan kafasında kask varmış"

Kazayı gördüğünde durup yardım eden motosiklet sürücüsü Oğuz Yalçın Yüksel, "Arkadaşlar motosikletle iki kişi en sağ şeritten gelip buradan 'U' dönüşü yapmak istemişler. Bu araçtaki arkadaşı da görememişler. Fark edemediler herhalde. Arkadaş da vurunca kaza olmuş. Motosikletin arkasındaki bayan arkadaşı ambulansla hastaneye kaldırdılar. Şoför arkadaşta bir sorun yok şimdilik. Şoför arkadaşta kask varmış. Arkadaşında da kask varmış Allah'tan kafasında. Kaskla beraber arabanın camını görüyorsunuz zaten. Arabanın camına vurmuş" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Motosiklet 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title