Haberler

Kayıp Şahsın Cesedi Ormanlık Alanda Bulundu

Sakarya'nın Akyazı ilçesi Taşburun köyünde 2 gün önce kaybolan şahsın cesedi ormanlık arazide bir çukur içinde bulundu.

Sakarya'nın Akyazı ilçesi Taşburun köyünde 2 gün önce kaybolan şahsın cesedi ormanlık arazide bir çukur içinde bulundu.

Edinilen bilgilere göre, 2 gün önce "camiye gidiyorum" diye evden ayrılan Mehmet Karakulak'dan (44) ailesi bir daha haber alınamadı. Evden motosikletiyle çıkan Karakulak'ın ailesi Köy muhtarı Fethi Kılıçoğlu'na durumu bildirdi. Muhtar Kılıçoğlu durumu jandarmaya bildirerek yardım istedi. Gece boyunca haber alınamayan Karakulak için köylü seferber olarak camiye gidebileceği yolları ve o bölgedeki ormanlık arazileri aramaya başladı. Köylüler yoldan 25 metre uzaklıktaki ormanlık arazide daha önce defineciler tarafından kazılan 2 metrelik bir çukurda kırık taze dal ve yapraklar bulunca durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri olay yerinde yaptıkları araştırmada toprakla üzeri örtülmüş halde Karakulak'ın cesedine ulaştı. Olay yerinde yapılan geniş çaplı araştırmada yol kenarında kan izleri ve Karakulak'a ait kaskı bulundu. Toprak altından çıkartılan cesette kafa bölgesinde yara ve kana rastlandığı öğrenildi. Ceset otopsi için İstanbul Adli Tıp Kuruma gönderildi.

Taşburun köyü muhtarı Fethi Kılıçoğlu, "Mehmet Karakulak her akşam namaza gelirdi. İyi biriydi kimseyle husumeti yoktu. Ailesi arayarak camiye gidiyorum diye evden çıktığını ve geri dönmediğini belirtti bizde jandarmadan yardım istedik" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Karakulak Taşburun Sakarya Akyazı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title