Haberler

Katlanan bayrağı düzeltmek içi kedilerini tehlikeye attılar

Güncelleme:

Katlanan bayrağı düzeltmek içi kedilerini tehlikeye attılar Yozgat'ta bir grup gencin katlanan bayrağımızı düzeltmek için kendilerini tehlikeye attığı anlar cep telefonu ile görüntülendi Yozgat'ta bir grup gencin katlanan bayrağımızı düzeltmek için kendilerini tehlikeye attığı anlar cep...

Katlanan bayrağı düzeltmek içi kedilerini tehlikeye attılar

Yozgat'ta bir grup gencin katlanan bayrağımızı düzeltmek için kendilerini tehlikeye attığı anlar cep telefonu ile görüntülendi

YOZGAT - Yozgat'ta bir grup gencin katlanan bayrağımızı düzeltmek için kendilerini tehlikeye attığı anlar cep telefonu ile görüntülendi.

Edinilen bilgiye izleyenlere gurur veren görüntüler Yozgat'ta şehir merkezinde bulunan Yavuz Selim İlköğretim okulunda çekildi. Okulun dış cephesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile asılan Türk bayrağı rüzgarın etkisi ile katlandı. Mahallenin gençleri katlanan bayrağı düzeltmek için pencerenin korkuluklarına tırmandı. Ancak bayrağa uzanamadılar. Bu kez bir genç kendisini tehlikeye atarak, korkuluklara tırmanan arkadaşının omuzlarına çıktı. Bayrağı düzeltmeyi başardı. Bu anlar şahit olan bir kişi tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

23 Nisan Yozgat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title