Haberler

Kate Moss Yakın Arkadaşının Eşine Aşık Olduğunu İtiraf Etti

Güncelleme:

Dünyaca ünlü model, bir röportajında kalbinde sakladığı sırrını açıklayarak yakın arkadaşı Victoria Beckham'ın eşi David Beckham'a aşık olduğunu söyledi.

Kate Moss, bir röportajda yakın arkadaşı Victoria Beckham'ın eşi eski futbolcu David Beckham'a aşık olduğunu söyledi.

ÖZEL HAYATINI ANLATTI

İngiliz Moda dergisi 'Stylist'e röportaj veren Kate Moss, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı. Eski süpermodel, kameralar önünde olmadığında vaktini kızı Lila Grace'in ödevlerini yapmak, ailesiyle akşam yemeği yemek ve TV izlemekle geçirdiğini söyledi. Dört yıllık eşi Jamie Hince'le boşanacağı konuşulan Moss, kalbinde sakladığı sırrı da açıkladı.

TELEFONUNDA HEP ONU ARATIYOR

Eski model, uzun yıllardır yakın arkadaşı olan ve ailecek görüştüğü Victoria Beckham'ı kıskandığını söyledi. Arkadaşının eşi David Beckham'a karşı 'boş' olmadığını itiraf eden Moss, telefonundaki en çok arananlar listesinde eski futbolcunun yer aldığını anlattı. Sözlerine "David'e aşığım" diyerek başlayan Moss, "Victoria'ya özeniyorum çünkü o David'le evli" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Victoria Beckham David Beckham Kate Moss Moda Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500

Yorumlar (8)

browniMobil-ANDROID:

Kızlar yapmayın allahiniz severseniz turk erkeklerinin suyumu cıktı

2
254
yanıtYanıtla
Gamze aslan:

Ben bu yabanci insanları ahlak dışı buluyorum. Bide güzel bişey olmuş gibi anlatıyor.

13
5
yanıtYanıtla
SELİN:

NE YAPALIM BEN DE JOHNNY DEEP E AŞIĞIM AMA SÖYLESEM NE YAZAR ADAMIN RUHU BİLE DUYMAZ HOŞ DUYSA BİLE UMRU BİLE OLMAZ. . :)))))

1
4
yanıtYanıtla
Yorum:

Bir Sen Eksik Kaldın....

3
2
yanıtYanıtla
BEKIMMMMMMMMMMM:

:D:D soldan 2. çocuk gülümsemeye çalışırken :D:D:D

1
2
yanıtYanıtla
dashak:

ben dünyaya aşığım.

0
2
yanıtYanıtla
Bir_dost:

Bir söz vardır '''' İçi beni yakar dışı seni '''' diye.

1
0
yanıtYanıtla
RABİA:

Yuh ya bu ne böyle. İnsanlarda ahlak kalmamış. İnsan arkadaşının kocasına kardeş diye bakar bunlar ne böyle. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title