Haberler

Kartepe'nin Her Yerinde Kutlu Doğum Kutlanıyor

Güncelleme:

Kartepe İlçesi'ndeki Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine farklı bölgelerde değişik etkinliklerle yoğun şekilde kutlanıyor.

Kartepelilerin büyük ilgi gösterdiği hafta kutlamaları ile şefkat ve merhamet peygamberi bir kez daha anlaşılırken ona duyulan sevgi sınır tanımıyor.

Sevgili Peygamberimiz (s.a.v.)'in 1441'inci doğum yılı münasebetiyle Kartepe Müftülüğü'nün düzenlediği "Kutlu Doğum Haftası" etkinliklerinin açılışı Nusretiye Köyü'ndeki program ile start aldı. Kutlu Doğum Haftası açılış programında İl Müftü Yardımcısı Bayram Erdoğan, "Hz. Peygamber, Kardeşlik Ahlakı ve Kardeşlik Hukuku" konulu sohbetinde bulundu. Kartepe Müftüsü İsmail Gülşen'in ev sahipliği yaptığı programda İl Genel Meclis Başkanı Fahim Kılıç, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, il genel ve belediye meclis üyeleri, bölge halkı hazır bulundu. Program sonunda konulara gül dağıtıldı.

Uzunbey Muhtarlığı da hafta etkinlikleri kapsamında mevlüt cemiyeti düzenledi. Uzunbey Camii'nde Neşat Taşkan, Mustafa Bostan, Abdülcemal Gökbudak, Ömer Sefil, İsmail Dalkan, Hüseyin Özle, Hüseyin Öztürk, Ali Osman Çakar ve Orhan Yıldırım, Kur'an-ı Kerim ziyafeti çekti. Cami cemaatinin yanı sıra Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın da hazır bulunduğu mevlüt cemiyeti verilen ikram ardından son buldu. Hafta kutlamaları bayanlara yönelik konferans ile 18 Nisan 2012 Çarşamba günü saat 14.00'de Uzunçiftlik Kültür Merkezi'nde, 19 Nisan 2012 Perşembe günü saat 14.00'de de erkeklere ilçe genelindeki camilerde verilecek sohbet ile devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şükrü Karabalık Bayram Erdoğan Kartepe Müftü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title