Haberler

Karşıyaka'da Diniz'den Destek Turlarına Devam

Karşıyaka'da 22-29 Aralık'ta yapılacak olağanüstü kongre öncesi camianın önemli isimlerinin yanı sıra kulübe dışarıdan mali kaynak aktaran iş adamı Erdal Acar'ın desteğini alan eski Başkan Fatih Diniz, Yaşar Holding yönetimiyle de görüştü.

Karşıyaka'da 22-29 Aralık'ta yapılacak olağanüstü kongre öncesi camianın önemli isimlerinin yanı sıra kulübe dışarıdan mali kaynak aktaran iş adamı Erdal Acar'ın desteğini alan eski Başkan Fatih Diniz, Yaşar Holding yönetimiyle de görüştü. Yıllardır kulübün en büyük destekçisi olan ve bu sezon sponsoru olduğu Pınar Karşıyaka'ya 4 milyon Euro veren holdingden gelen davet üzerine gerçekleşen görüşmeye Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar ile Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı'nın katıldığı öğrenildi.

Yaşar Holding'le olumlu bir görüşme gerçekleştirildiği bildirilen ve bugün kulübü de ziyaret eden Fatih Diniz'in adaylığını hafta başında açıklaması beklyeniyor. Diğer yandan genel kurul öncesi Erdal Acar'ın desteğini Diniz'e kaptıran eski yönetici Mutlu Altuğ da temaslarını sürdürüyor. "Henüz resmi bir aday yok. Ben aday olacakmış gibi çalışıyorum" diyen Altuğ, "Şartlar oluşursa, göreve talip olurum. Söylediğim gibi bu dönemde tek adaylı seçimden yanayım. Başka aday çıkarsa konuyu değerlendiririm" şeklinde konuştu.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pınar Karşıyaka Yaşar Holding Erdal Acar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title