Haberler

Alev Alan Trafo Bomba Gibi Patladı

Güncelleme:

Kars'ta ARAS EDAŞ'a ait elektrik trafosu önce alev alev yandı. Ardından bomba gibi patlayan trafo, vatandaşlara korkulu anlar yaşattı.

Kars Merkez Mahallesi'nde bulunan ARAS EDAŞ Elektriğe ait trafo bilinmeyen bir nedenden dolayı önce alev alev yanmaya başladı. Durumu mahalle sakinleri polis ve itfaiyeye ekiplerine bildirdi. Olay yerine itfaiye beklenirken, yangın büyüdü. Yangının büyümesiyle birlikte patlayan trafo, Merkez Mahallesi'ni karanlığa bürürken, mahalle sakinlerinin korkulu anlar yaşamasına neden oldu.

OLAYIN NEDEN ÇIKTIĞI ARAŞTIRILIYOR

Olay yerine gelen polis güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de ARAS EDAŞ Elektrik ekiplerinin mahallenin diğer bölgelerinin de elektriğini kesmesiyle yangına müdahale ederek söndürdü. Olayın neden çıktığı araştırılıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kars Merkez 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (4)

Elektrik:

Neden olacak beceriksiz dagıtım şirketleri sayesinde

2
3
yanıtYanıtla
ENGİN KILINÇ:

KAYIP -KAÇAK -AŞIRI YÜKLENME VE SONUÇ BOMBA GİBİ PATLAYAN İSE 34. 500 VOLT AMPER YÜKÜN KISA DEVRESİ, ZATEN SONRASINDA KESİCİ AÇMIŞ ENERJİ KESİLMİŞ. . .

4
0
yanıtYanıtla
GRBMRZ SİVEREK:

Mutlaka batıda da kaçak elektrik kullanan vardır ama çok nadir.burada adam kaçak elektrik kullanıyor.ezan okundumu camiiye koşuyor temmuz un sıcağında oruç tutuyor kaçak elektriğin çalıştırdığı klima ile serinlemeye çalışıyor.malesef bizim insanlarımız böyle. evrenı kardeş bilelim başkasının hakkına tecavuz etmiyelim insanları sevelım hayvanlara merhamet gösterelım ve dürüst olalım.ama dürüstlük pahalı bir mülktür ucuz insanlarda bulunmaz

3
0
yanıtYanıtla
TESLA:

kaçak elektrik yüzünden bedava kullanıyorlar ya aşırı yüklenmeden patlamıştır bizim enayi halkımız ödesin bu Allah tan korkmaz kuldan utanmazların elektrik paralarını

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title