Haberler

Çek model Karolina Kurkova, hamile olduğunu cesur pozlarla duyurdu

Güncelleme:

"Victoria's Secret Meleği" olarak bilinen Çek model Karolina Kurkova, hamile olduğunu cesur pozlarla duyurdu. Kurkova'nın paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi.

"Victoria's Secret Meleği" olarak bilinen Çek model Karolina Kurkova, üçüncü defa anne oluyor. 36 yaşındaki model, Glamour dergisine verdiği pozları Instagram sayfasından paylaştı.

BİNLERCE BEĞENİ VE MESAJ ALDI

Cesur pozlarıyla binlerce beğeni ve mesaj alan Kurkova, "Ailemize yeni bir bebeğin gelişini duyurmaktan mutluluk duyarız. Tüm içten dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bu özel zaman için daha mutlu ve heyecanlı olamazdık" dedi.

Çek model Karolina Kurkova, hamile olduğunu cesur pozlarla duyurdu

KAROLİNA KURKOVA KİMDİR?

Victoria's Secret Meleği olarak bilinen model Karolina Kurkova, 28 Şubat 1984'te Çekya'da doğdu. 15 yaşındayken bir arkadaşı fotoğraflarını Prag'da bir ajansa gönderdi ve ajans tarafından beğenildi. Daha sonra daha fazla deneyim kazanmak için Milano'ya gitti ve model olma yolunda ilk adımlarını attı.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Karolina Kurkova Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi!
500

Yorumlar (6)

GüzeL:

çok güzel , Cesur bayanlara hayranım :)

4
4
yanıtYanıtla
burgazlı:

çirkin beyaa bizim trakyamda bundan 10 gömlek üstün güzel kızlarımız var

6
1
yanıtYanıtla
Alii:

Bu çirkinse senin güzellikle ilgili tasvirini düşünmek bile istemiyorum))))

yanıt2
yanıt3
Yahya:

Uzaylya benziyor.

2
3
yanıtYanıtla
Deli veli:

Sen insanı meraktan öldürürsün kaç günlük kaç haftalık kaç aylık kızmı oğlanmı ulturasonda sarımı gözüküyor yoksa siyahi bir zenci melezimi kurkova teyzem ne olur en yakın zamanda bizleri bu önemli konuda bilgi sahibi yap

2
0
yanıtYanıtla
haluk:

türkiye''de boşnakların yaşadığı yerlere gidin onlarcası var. su gibi kızlar. tipik slav kızı işte. ama sadakat, güzel ahlak bulamazsın o ayrı.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title