Haberler

Hindistan'da dehşet! Karısına 4 arkadaşıyla birlikte tecavüz edip, cinsel organında sigara söndürdü

Güncelleme:

Madhya Pradesh eyaletinde yaşayan bir kadın, evlilik sitesinden tanışıp evlendiği adam ve arkadaşlarının cinsel saldırısına uğradı. Toplamda 5 kişi, kadına tecavüz ettikten sonra cinsel organında sigara söndürdü. Polis, tecavüzleri gözaltına aldı.

Hindistan'ın Madhya Pradesh eyaletinde yaşanan olay, ülkede geniş yankı uyandırdı. 32 yaşındaki bir kadın, evlilik sitesinde tanıştığı bir adamla evlendikten sonra kocasının başka bir kadınla daha evli olduğunu öğrendi. Ayrılmak istedi ancak adam bu teklifi kabul etmedi.

ARKADAŞLARIYLA EVE GELİP TECAVÜZ ETTİ

Cani koca, bir akşam 4 arkadaşıyla birlikte eve gelip karısına cinsel saldırıda bulundu. Kocası ve beraberindeki 4 kişi, ayrıca kadına işkence yaptı. Cinsel organında sigara söndürülen kadının vücudunun çeşitli yerlerinde ezikler ve morluklar oluştu.

BABASININ EVİNE SIĞINDI

Genç kadın, olayın ardından babasının evine sığınmak zorunda kaldı. Kadının şikayeti üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, cani koca ve beraberindeki 4 kişinin yerini tespit etti. Farklı yerlerde polis tarafından gözaltına alınan şahıslar, cezaevine gönderildi. Hastanede tedavisi devam eden kadının ise birkaç gün sonra taburcu edileceği belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Cinsellik Dünya Haberler

500

Yorumlar (9)

ERKAN :

dünyanın sonu hindistandan gelecek

278
7
yanıtYanıtla
YazıYORUM:

Hiç hoş bir fotoğraf değil. Çözüm; Yakala-besle-sal olduğu müddetçe ardı arkası kesilmeyecektir. Öyle bir ceza verilmeli ki, sonrasında tekrar edilmemesi için acıtıcı bir cezayı uygulamalı ve halka da yayınlayarak izlettirilmelidir.

187
10
yanıtYanıtla
Fakır:

onursuz gurursuz hayvanlar

140
7
yanıtYanıtla
OKUR:

hayvanlara hakaret etme arkadaş,,,,bu kanı bozuk hayvan bile olamaz

yanıt157
yanıt8
Zeynep Nursen:

Internet tanışmaları çok güvenli değil

136
5
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Înternetten tanışıp evlenmenin mükafatıdır bu. Elbette iyilerde vardır.Fakat internette iyi insana denk gelip tanışmak, az ihtimaldir. Gerçek hayatta karakter ve kişiliği zor tanıyoruz.Înternetteki insanlar yüz maskeliler.

72
18
yanıtYanıtla
vedat cici :

haşat etmişler hatunu vay be

7
60
yanıtYanıtla
tahsin bueyuekkol:

bu hindistanlilar tümü gidecek yerleri belli

50
4
yanıtYanıtla
Orhan Demiral:

Aynı şey bizde olsa.adli kontrol şartıyla.....

41
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title