Haberler

Karantinada yalnız olan oyuncu Esra Dermancıoğlu sitem etti: Keşke sevgilimden ayrılmasaydım

Güncelleme:

Koronavirüs salgını nedeniyle evinde olan oyuncu Esra Dermancıoğlu, bir arkadaşıyla konuşurken "Senin evde kocan var, ben ne yapayım? Keşke sevgilimden ayrılmasaydım" itirafında bulundu.

Çin'de başlayarak dünyaya yayılan koronavirüs salgını Türkiye'ye de sıçradı. Virüsten korunmak için kendisini eve kapatan oyuncu Esra Dermancoğlu, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanmaya başladı. Bir arkadaşıyla canlı yayında sohbet eden oyuncu, yaptığı itirafla da herkesi şaşkına çevirdi.

"ESKİ SEVGİLİMİ ARADIM AMA YOK"

Yıllar önce yayınlandığı döneme damga vuran ve günümüzde de tekrarları verilen Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinde Mukaddes yenge rolüyle akıllara kazınan Esra Dermancıoğlu, Instagram hesabı üzerinden bir arkadaşıyla canlı yayın yaptı. Dobralığıyla tanınan Dermancıoğlu, arkadaşıyla sohbet ederken "Senin evde kocan var, ben ne yapayım? Ya keşke sevgilimden ayrılmasaydım, geçen aradım ama yok" şeklinde bir itirafta bulundu.

SALGIN NEDENİYLE EVİNDEN ÇIKMIYOR

Salgın olduğu şu günlerde evinden hiç çıkmadığını söyleyen oyuncu, sipariş verdiği ürünleri ve su damacalarını kapı önünde beklettiğini söyledi. Canlı yayında aldığı ürünleri takipçilerine gösteren Dermancıoğlu "Bakın iki gündür bunları bile eve sokmuyorum, burada kapı önünde bekliyorlar" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çin Halk Cumhuriyeti Esra Dermancıoğlu Sosyal Medya Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (32)

Avni:

eylülüm memleket nere la.yeşil gözlümüsün.

7
4
yanıtYanıtla
Eylül:

Adıyaman Kahta. Avni abi ya senin neresi?

yanıt2
yanıt2
Eylül:

Mor gözlüyüm Avni abi

yanıt4
yanıt2
Hıtr:

Eylülün gözünü kim morarttı, Avni mi.

yanıt1
yanıt0
Ekim:

Avni yapar, yapar... Herşey beklenir ondan.

yanıt1
yanıt0
ateş savar:

aranıyor demek ki

9
1
yanıtYanıtla
gereksiz:

kişide söyledikleri de gerkesiz

7
1
yanıtYanıtla
eylül:

ÇOK GÜZEL CEVAP YAZARDIM DA ESRA HANIMA NEYSE GEREK YOK . . . . . ALLAH SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA YARDIM ETSİN. .

8
0
yanıtYanıtla
Avni:

mrb eylülüm.yaş kaç acaba.

yanıt5
yanıt3
Avni:

ben 2. avni paşa. :))))

yanıt1
yanıt2
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title