Haberler

Karanlık Sular filmi konusu nedir? Karanlık Sular oyuncuları ve Karanlık Sular özeti!

Güncelleme:

Sinemaseverlerin beğenisini toplayan Karanlık Sular filmi gişede büyük ilgi gördü. Gişeden sonra televizyonda da ekrana gelen Karanlık Sular filmi hakkında Karanlık Sular konusu, Karanlık Sular özeti ve Karanlık Sular oyuncuları gibi konuları merak edildi. İşte Karanlık Sular filminin detayları…

Karanlık Sular filmi, beyaz perdede büyük beğeni topladı. Televizyonda da izleyici ile buluşan Karanlık Sular filmini izleyecek olanların merak ettiği Karanlık Sular konusu nedir, Karanlık Sular oyuncuları kimler ve Karanlık Sular özeti gibi konuları inceliyoruz.

KARANLIK SULAR FİLMİNİN ÖZETİ

Sıkı bir gerilim filmi olan Karanlık Sular'da (The Shallows), Nancy Adams ( Blake Lively ) gözlerden uzak bir kıyıda sörf yaparken kendisini bir büyük beyaz köpekbalığının avlanma sahasında bulur. Kıyıdan sadece 180 metre açıkta olmasına karşın, hayatta kalmanın Nancy Adams'ın yaratıcılığını, pratik zekâsını ve dayanıklılığını oldukça becerikli kullanmasını gerektiren tam bir irade sınavı olduğu anlaşılacaktır.

KARANLIK SULAR OYUNCULARI VE KADROSU

Yönetmen: Jaume Collet-Serra

Oyuncular: Blake Lively, Óscar Jaenada, Sedona Legge

Tür: Drama, Gerilim

Yapım Yılı: 2016 (86 dk)

Vizyon Tarihi: 5 Ağustos 2016 Cuma

Senaryo: Anthony Jaswinski

Yapımcı Firma: Columbia Pictures

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dil: İngilizce

Orijinal Adı: The Shallows

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Blake Lively Blake Lively Nancy Adams Nancy Adams Gündem Sinema Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title