Haberler

Bu fotoğraf Giresun'da çekildi! Görenler anlam veremedi, gerçeği şoför ortaya çıkardı

Güncelleme:

Karadeniz sahil yolunun Giresun Çavuşlu beldesi sınırları içerisindeki bölümünde beton mikseri şoförü tarafından çekilen fotoğraf, sosyal medyada defalarca paylaşıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan mikser şoförü, "Uzaktan bakınca gözlerime inanamadım. İşçilerden biri, hız sınırı tabelasını ensesinden doğru içeri sokarak taşıyordu" dedi.

Karadeniz'in doğusunda çekilen fotoğraf, görenleri hayrete düşürdü. İlk bakışta gördüklerine anlam veremeyen vatandaşlar, fotoğrafla ilgili birçok tahminde bulundular. İşin gerçeği ise fotoğrafı çeken şoförün anlattıklarıyla ortaya çıktı.

VATANDAŞLAR, ŞAŞKINLIKLARINI GİZLEYEMEDİ

Fotoğrafta, yolun kenarında yürüyen 2 kişiden sağ tarafta olan şahsın kafasında hız sınırı tabelası olduğunu gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Karadeniz'den beyin yakan fotoğraf! Gerçeği öğrenenler kulaklarına inanamadı

İŞİN ASLI FOTOĞRAFI ÇEKEN ŞAHIS KONUŞUNCA ORTAYA ÇIKTI

Görenleri hayrete düşen fotoğrafın hikayesini ise, fotoğrafı çeken şahıs anlattı. Bir hazır beton firmasının mikserinde şoför olarak çalıştığı öğrenilen şahıs, fotoğrafın Giresun ilinin Görele ilçesine bağlı Çavuşlu belde sınırları içerisinde çekildiğini ifade etti.

İŞÇİLER ÇALIŞMA YAPIYORDU

Şahıs klonuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Fotoğrafta da görüldüğü üzere, işçiler yol kenarında çalışma yapıyorlardı. Sanırım belediyeye bağlı ekiplerdi. Çalışma yaptıkları bölgeyi hunilerle ayırmışlardı. Ben kullandığım beton mikseriyle yolda ilerliyordum.

Karadeniz'den beyin yakan fotoğraf! Gerçeği öğrenenler kulaklarına inanamadı

"YÜRÜYEN TABELA GÖRÜNCE GÖZLERİME İNANAMADIM"

İlk başta yürüyen bir tabela görünce gözlerime inanamadım, telefonuma sarılıp o anı fotoğrafladım.Şahısların yanından geçerken yola yakın taraftan yürüyen şahsın yerinden çıkmış olan hız sınırı tabelasını ensesinden doğru içeri sokarak taşıdığını gördüm. Uzaktan yürüyen bir tabela gibi görününce dayanamayıp fotoğrafladım" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Karadeniz Giresun Çavuşlu Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title