Haberler

Karadeniz'de 4 Çocuk Boğuldu

Sakarya'nın Kocaali İlçesi Caferiye Köyünde, Serinlemek İçin Denize Giren 10 Yaşındaki 4 Çocuk Boğularak Hayatını Kaybetti.

Sakarya'nın Kocaali ilçesi Caferiye köyünde, serinlemek için denize giren 10 yaşındaki 4 çocuk boğularak hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre, Kocaali Caferiye köyü sahilinde saat 15.00 sıralarında denize giren ve akraba oldukları öğrenilen Oğuzhan Kayran (10), Yusuf Tayfun (10), Hilal Tayfun (10) ile Tahir Tayfun (10) isimli çocuklar, dalgalara kapılarak sürüklendi. Vatandaşların çabalarına rağmen 4 çocuk, Karadeniz'de kayboldu. Yapılan arama çalışmaları sonrasında Oğuzhan Kayran ile Yusuf Tayfun'un cesetleri denizden çıkarılırken, Hilal ve Tahir Tayfun ise bulunamadı.

Oğlu Oğuzhan Kayhan gözleri önünde boğulan anne Raziye Kayran sinir krizleri geçirdi. İki küçük çocuğun cesedi, Kocaali Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Diğer iki çocuğun cesedinin bulunması için çalışmalar sürerken, yakınları sahilde çaresiz bekleyişlerini sürdürüyor.

(ŞK-AK-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title