Haberler

Karadayı 104.Yeni Bölüm, Kara Ailesinin Yüzü Gülmüyor

Güncelleme:

Karadayı 104.yeni bölüm. Karadayı yeni bölümde Mahir Kara acı bir haber alır. Mahir'in düşmanları kendisine ulaşamayınca kardeşi Orhan'ı esir alır. Orhan'a zulüm eden yer altı dünyasının karanlık güçleri Mahir'e sabaha kadar mühlet verir. Mahir belirlenen süre zarfında bu isimlere ulaşmaz ise kardeşi Orhan ölecektir.

Karadayı yeni bölümde Mahir'i çok zor günler bekliyor. Kara ailesinin başı beladan kurtulmuyor. Nazif Kara'nın Mehmet Saim'i vurmasından sonra olayın faili her yerde aranıyor. Beyefendi alel acele hastaneye kaldırılır. Mehmet Saim yaşam mücadelesi verirken savcılar olayı araştırmaya başlamıştır bile. Feride'ye bu suçu işleyenin Mahir olduğu söylenir. Ancak Feride buna inanmaz. Nazif Kara'nın işlediği suçun üzerini örtmek isteyen Mahir suçu üstlenir. Feride'ye babasını kendisinin vurduğunu söyler. Feride ise duydukları karşısında neye uğradığını şaşırır.

Karadayı yeni bölüm 30 Mart Pazartesi akşamı atv ekranlarında. Yeni bölüm fragman videoları haberler.com adresinde.

KARADAYI YENİ BÖLÜM FRAGMAN VİDEOLARI

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Nazif Kara Mahir Kara Karadayı Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title