Haberler

Karabalık, Sapanca Yolu Esnafıyla Buluştu

Güncelleme:

Sapanca Yoluna cepheli esnaf, iş yerlerinin önünde yapılan yol iyileştirme çalışmasından duydukları memnuniyet için Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a teşekkür ettiler.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Sapanca Yoluna cepheli iş yerlerinin önünde yol iyileştirme düzenlemesi kapsamında Sarımeşe Işıklar mevkiine kadar olan güzergahı kilitli parke taşları ile nakış nakış işlemişti. Başkana memnuniyetini ifade etmek isteyen esnaf ile başkanın buluşması Sümela Restaurant'ta gerçekleşti.

Sapanca yoluna cepheli güzergahta iş yeri bulunan esnaf, Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ile Sümela Restaurant'ta biraraya geldi. Teşekkür buluşmasına konuk olan başkana esnaf, "Önce çok tedirgin olduğumuz çalışmalar sizin girişimlerinizle olması gerektiği şekilde düzeltildi. Bizi önemsediğinizin ifadesi olan bu düzenleme ve ardından iş yerlerimizin görsel güzelliğini artıran parke çalışması için şahsınızda ekibinize teşekkür ederiz" dediler.

Halkını mağdur etmemek için gereken her türlü düzenlemenin gecikmeden yapılması için çalışmaları yönlendiren Başkan Karabalık, "İlçemizde değişim ve gelişim yaşanırken bazı sıkıntıları da birlikte yaşamak zorunda kalıyoruz. Burada da aynı şeyi yaşadık. Öncelikle sizlere gösterdiğiniz anlayış ve sabır için teşekkür ederim" dedi. Bölge esnafıyla çay içip sohbet eden başkan, yeni yılda da esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şükrü Karabalık Sarımeşe Kartepe Sapanca Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title