Haberler

Kanser hastası eşini kravatla boğup intihar eden emekli askerden geriye bu not kaldı: Bağışlayın

Güncelleme:

Ankara'da Kara Kuvvetleri Komutanlığı'ndan emekli asker Mehmet Yıldırım, karaciğer kanseri hastası eşi Hamiyet Yıldırım'ı kravatla boğduktan sonra tabanca ile yaşamına son verdi. Yıldırım'ın bıraktığı notta "Bağışlayın; kendi hür irademle yaptım." ifadeleri yer aldı.

Sabaha karşı Keçiören ilçesi Şenlik Mahallesi'nde yaşayan Kara Kuvvetleri Komutanlığı'ndan emekli asker Mehmet Yıldırım (70), bir süredir hastalığı nedeniyle yatağa bağımlı yaşayan eşinin odasına girdi.

OĞLUNU ARAYIP HELALLİK İSTEMİŞ

Mehmet Yıldırım, eşi Hamiyet Yıldırım'ı (74) kravatıyla boğduktan sonra oğlunu telefonla aradı. Yıldırım, "Her şeyi ben yaptım, hakkınızı helal edin" dedikten sonra tabancasını alıp, başına dayayarak ateşledi. Silah sesini duyan komşuları polis ve 112 Acil Servise haber verdi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Hamiyet Yıldırım'ın öldüğü belirlendi. Ağır yaralanan Mehmet Yıldırım ise ilk müdahalesinin ardından ambulansla Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Mehmet Yıldırım da doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Kanser hastası eşini kravatla boğup intihar eden emekli askerden geriye bu not kaldı: Bağışlayın

"KENDİ HÜR İRADEMLE YAPTIM"

Mehmet Yıldırım'ın çocuklarına intihar notu bıraktığı da ortaya çıktı. Yıldırım'ın "Oğluma telefon ediniz" diyerek çocuklarının telefon numarasını yazdığı notta, "Bağışlayın; kendi hür irademle yaptım." ifadelerini kullandığı öğrenildi.

DÜN AKŞAM ZİYARET ETMİŞLER

Yıldırım çiftinin evli olan iki çocuğunun dün akşam eşleriyle birlikte anne ve babasını ziyaret ettiği de belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (10)

FUN DAILY:

Günüm berbat oldu. Asıl sen bizi bağışla, yanında olamadık. Yaşlı insanları bol bol ziyaret edin, dertlerini dinleyin ya da ufak hediyeler götürün. İlla evlatları olmanız gerekmez zira hepimiz bir gün elbet yaşlanacağız. Ben bu üzücü haberi beynimden nasıl silebilirim acaba. Dönüp dolaşıp o ayakkabılara tekrar tekrar bakıyorum :(

189
15
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

Allaha inanan insan intihar etmez. Kendi canına kıymak bile cinayettir...

73
60
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

İnsanlar neden bir birlerini veya kendi kendilerini öldürüyor ki. herkes sabırla beklesin hayat denen hikayenin sonunda zaten hepimiz öleceğiz.

75
24
yanıtYanıtla
FUN DAILY:

Zorluklardan çıkış yolu bulamayacagini hissetmiş olmalı. Ah be komutanim, keşke komşun olsaydım da bir de benim yaşadıklarımı görseydin. Sana kızamıyorum ama komşularına çok ağır hakaretler etmek isterdim. Çok üzücü bir durum. Sosyal devlet ilkesine göre terapistler de sgk kapsamına alınmalı. Kim bilir ne ruhsal acılar yaşadı da çıkış yolu bulamadı.

81
5
yanıtYanıtla
Tarık Tanyıldız:

Birçok insan sosyal, psikolojik ve ekonomik olarak bitik durumda bu yüzden kestirmeden gitmek yolu uzatmaktan daha cazip geliyor diye düşünüyorum

35
26
yanıtYanıtla
Fırat Türk:

Ortada kanser var.aci dert var sevdiginin milim milim oldugunu goruyor o insan

yanıt0
yanıt0
x girilmez:

nerenle düşündün belli değil sende kısa yoldan gidebilirsin

yanıt0
yanıt2
ender türk :

kınamayın

51
0
yanıtYanıtla
NAİL BOZTÜRK:

Rabbimiz her türlü zor duruma düştüğümüzde bizi yanliz bırak seni anmayı nasip et

34
6
yanıtYanıtla
MUHARREM ÖZTÜRK:

Burada asıl sorun eğitim sistemi, ekonomi değil. Eğitim dediğimiz diploma değil tabi. İnsanın yaradılış amacı, Odtü diplomasıda alsa boş

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title