Haberler

Kanal D'nin Büyük Umutlarla Başlayan Dizisi Kızlarım İçin, Ekranlara Veda Ediyor

Güncelleme:

Reklamları günlerce Kanal D ekranlarında dönen Kızlarım İçin dizisi, başladı başlayalı bir türlü istediği reytingi alamadı. Dizi ekranlara veda etme kararı aldı.

Ekrana erken veda eden dizilere bir yenisi daha eklendi. Kanal D'de Kasım ayında yayınlanmaya başlayan Kızlarım İçin dizisi de reytinglere yenildi.

10 BÖLÜM DAYANABİLDİ

Yapımcılığını Süreç Film'in, yönetmenliğini Mesude Erarslan Tekin'in üstlendiği; başrollerini Fikret Kuşkan, Tuvana Türkay, Elifcan Ongurlar, Sanem Yeles, Ahsen Eroğlu, Naz Ar, Serdar Özer, Anıl Tetik, Cansu Fırıncı, Hakan Yufkacıgil, Numan Çakır ve Ülkü Duru'nun paylaştığı yapım, düşük reytingleri nedeniyle 10. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kanal D Dizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (35)

hüseyin:

kardeşim, içinde namaz yok, oruç yok, baş örtme yok, Türk örf adetleri zaten yok, bunlar kimlere hizmet ediyor. bu sebeplerden tutulmuyor. birazcık hint dizilerini örnek alsanız işi çözersiniz.

14
19
yanıtYanıtla
aasdasd:

bu dediklerin türk örf ve adetleri değiller. dini vecibeler bunlar. salak salak konuşmayın. sizin yüzünüzden insanlar dinden soğuyor be. yobaz zihniyetinizden bi sıyrılın artık amip gibi çoğalıyorsunuz her gün

yanıt16
yanıt9
balıkesirli:

KANAL D yöneticileri siz en iyisi eski sevilen dizileriniz vardı onları nostalji diyerek tekrar yayınlamaya başlayın. daha bir yıl olmadan kaç tane diziyi harçadınız. insanlara biraz ailevi neşeli dizi lazım sizlerse içinde dram ihanet ailevi (ama darmadağın aile) yani türk aile yapısına ters diziler yapıyorsunuz. tarihi dizilerse sadece osmanlıyı lekelemek için

11
4
yanıtYanıtla
İsfendiyar Halil Eralp KKTC:

Kanal D ''nin sembolü Tevrat kökenli bir Mason sembolü . . . göz . . . Tevrat diyor : Ben İsrailin gözüyüm ; ben İsraili gözüm gibi korurum . . . Show ''un bir zamanki sembolü Göz Bebeği de , Tevratta Yahve diyor : Ben İsraili gözümün bebeği gibi korurum . . . Evet . . . Türkiyemizde lanet Yahudi çok önemli oyunlar oynuyor . . .

8
5
yanıtYanıtla
Şeytan ekran:

Diziler ekranlardan kaldırılmalıdır. Gençlerimize, mesleklerin eğitimi, teknolojik gelişmeler, bilimsel kuramlar, besicilik nasıl yapılır gibi eğitimsel programlar izletilmelidir.

7
3
yanıtYanıtla
asi:

BENİM BÖYLE BİR DİZİDEN HABERİM BİLE YOK:)

8
0
yanıtYanıtla
Geç olmadan:

Aslında bu hain müslüman Türk düşmanı lağım çukurunun fişi çekilmeli

0
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BÖYLE KALİTELİ DİZİYİ BİTİRDİNİZYA HELAL OKSUN. . . . . . . . . . . . . . . . . !

2
4
yanıtYanıtla
Hasan Tufan:

öle bi dizi mi vardı

6
0
yanıtYanıtla
Muhsin asaad:

saçma sapan diziler zaten . bir birinin yüzüne bakarak boş boş vaktimizi yiyorlar . . . hepsi ipral olsa daha iyi olurdu

1
4
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title