Haberler

Kanal D'den Ayrılan Ahmet Hakan'ı Cübbeli Ahmet'in Bedduası mı Tuttu

Güncelleme:

Demirören Grubu'nun Ahmet Hakan'ın Kanal D'deki görevine son vermesi sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Cübbeli Ahmet Hoca, "Darısı diğerlerinin başına" ifadesini kullandı.

Kanal D Ana Haber'i sunan Ahmet Hakan, görevinden ayrıldı. Hakan'ın yerine NTV'nin spikerlerinden Buket Aydın Baykal getirildi.

CÜBBELİ AHMET PAYLAŞIMDA BULUNDU

Ahmet Hakan'ın Kanal D'deki görevini bırakması sonrası kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü bir paylaşımda bulundu.

"DARISI DİĞERLERİNİN BAŞINA"

Umrede yaptıkları dualarla bazı kişileri havale ettiklerini ve bu dualar sonrası Ahmet Hakan'ın görevden ayrıldığı haberini aldıklarını belirten Cübbeli, "Mekke-i Mükerreme'den selamlar ve duâlar. Umrede yaptığımız duâlarda bazı kişileri Allâh'a havale etmiştik. Buradan duâlar ne çabuk kabul oluyor ki ertesi gün her hafta mutlaka bizimle alakalı bir haber yapmayı mârifet sanan Ahmet Hakan'ın Kanal D'den ayrıldığını işittik. Allah kendisine bir daha böyle bir imkan vermesin. Darısı diğerlerinin başına" ifadelerini kullandı.

Kanal D'den Ayrılan Ahmet Hakan'ı Cübbeli Ahmet'in Bedduası mı Tuttu

AHMET HAKAN NE DEMİŞTİ?

Ahmet Hakan, 13 Nisan'daki yazısında, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün sosyal medyada olay yaratan "Şifa Ayetleri" isimli kitabına değinmişti. Kitabında, erkek cinsel organının uzaması ve iktidarsızlığın giderilmesi için 4 dua veren Cübbeli Ahmet ile ilgili Hakan, "Din ve dince kutsal sayılan değerleri aşağılamak bu değilse nedir Allah aşkına?" ifadesini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ahmet Hakan Coşkun Ahmet Mahmut Ünlü Buket Aydın Kanal D Magazin Haberler

500

Yorumlar (286)

Marslı:

Ne bedduası arkadaş ya boş boş işlerle uğraşmayın kitap okuyun kendinizi geliştirin ama dini kitaplar değil

12
38
yanıtYanıtla
Selim Avustralya:

Marslı marsı sen mi yaratdın boş adamsın

yanıt11
yanıt5
Heyyyyy:

Senin gibi dinadamilari olduktan sonra cehennemde yer kalmaz

18
24
yanıtYanıtla
ipek:

sana her zaman yer var :)))))

yanıt3
yanıt2
bursali efendi hüsnü:

helal be ahmet hocam süper iyi olmus

22
20
yanıtYanıtla
Ace:

Dünya genelinde herhangi bir dine inanmayanların oranı den fazla ve gün geçtikçe de artıyor. Gün gelecek ve uydurma dinlerinizin artık anılmaz olacak. Geriye insanların nasıl bu hurafelere inandığı hususunda şaşkınlık kalacak.

7
30
yanıtYanıtla
dogus:

he he he Dederinde öyle diyordu

yanıt2
yanıt3
ipek:

neeeee diyon sen siboooppppp

yanıt2
yanıt1
ali:

Böyle din adamları olduktan sonra toplumun tümünü ateist ederler. Milletin yiyeceğini bilse peygamberim diye çıkacak. Tövbe tövbe. . .

15
20
yanıtYanıtla
ipek:

sen yersen ye biz onu imam olarak kabul ediyoruz

yanıt3
yanıt2
Tüm 286 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title