Haberler

Kamuya Personel Alımında İzin Şartı Kaldırıldı

Güncelleme:

Kamuya personel atamaları için Başbakanlık'tan izin alınmasını öngören kararname, yürürlükten kaldırıldı.

Başbakanlık, uygulama imkanı kalmayan ve yürürlükte kalmasına gerek görülmeyen 21 genelgeye ilişkin yeni bir karar aldı.

RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI

Resmi gazete'de yayımlanan kararla bu genelgeler yürürlükten kaldırıldı. Bunlardan en dikkat çekeni, 2 Aralık 2015'te yayınlanan ve personel atamalarını düzenleyen genelge oldu. Genelge, kamu kurumlarına atama için Başbakanlık izni alınmasını öngörüyordu.

NE DEĞİŞTİ?

Cumhurbaşkanı, başbakan ve ilgili bakan imzasını içeren üçlü kararnameyle atama yapılan üst düzey makamlarda vekaleten görevi ise 3 ayla sınırlandırıyordu. Eğer genelge yürürlükte kalsaydı vekaleten yürütülen Hazine Müsteşarlığı, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı gibi makamlara 2 Mart'a kadar atama yapılacaktı.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Memur Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (51)

Ali:

KAMUDAKİ DEVLET PERSONELİNİN BASİ BOHCALİLARİ HİC YAKİSMİYO BU ULKEYE. . . NEYSE GECECEK NASİLSA. . .

33
23
yanıtYanıtla
kemalist:

farketmez ali, her seçimde sizi gömer türk halkı sandığa, siz muhalifler ağlayın durun.

yanıt0
yanıt0
AKP SAĞOLSUN:

HEP PKKLILAR İŞE GİRDİ

37
14
yanıtYanıtla
serkan:

yalana bak. senin gibi ajanlarda maaş alıyor dış ülkelerden, biz Türk insanı bir şey diyormuyuz?

yanıt1
yanıt1
BAYAN MEMURA HAYIR!!!:

MEHMET HAKLI ARKADAŞLAR. BAYANLARIN KAMU KURUMLARINDA Kİ VERİMSİZLİĞİ GENEL OLARAK ORTADA. NE İZİNLERİ BİTİYOR NE DE DOĞUMLARI. ADAM DOĞRU NOKTAYI İŞARET ETMİŞ. MESAİNİN YARISI HAKARA KİKİRİ İLE GEÇİRİLİYOR. WCYE GÜNDE 17 KEZ GİRENLERİ VAR NE MAKYAJI BİTİYOR NE DE MUHABETLERİ. MEHMET ARKADAŞIM UMARIM GÜZEL BİR İŞİN VE HAYATIN OLUR. HERKES KENDİ PENCERİSİNDEN BAKIYOR AMA BEN SANA HAK VERİYORUM. UMARIM HAYATTA Kİ GÜZELLİKLER SENİ BULUR. SEN KALBİNİ TEMİZ TUT. ALLAH ÇIKAR BİR YOL MUHAKKAK GÖSTERECEKTİR. . .

30
19
yanıtYanıtla
mehmet:

kadınları iş hayatına sokmaya devam edin çok iyi sonuçlar veriyo !!!!!!!!!! her türlü pislik katlanarak devam ediyo ülkemizde bakın yarıdan fazlası kadın yemin edenlerin

24
24
yanıtYanıtla
sj:

akepeli

yanıt1
yanıt2
zorlamı:

arkadaşım rahatsızsan kadınların çalışmadığı bir ülkede yaşa ya

yanıt4
yanıt1
çalışan bayan:

ben 15 yıldır çalışan bayanım çalıştığım yerde erkeklerin sataşmasından uzak kaldım ve bunlara izin vermedim neden genelliyorsunuz herşeyi çalışmam gerek tek başımaoğlumla yaşamak zorundayım şimdi söyle çok bilmiş çalışmayayım ne yapayım oğluma bakmak için eğer bayanların çalışması size rahatsızlık veriyorsa siz kendiniz evde oturun kusura bakmayında parayı oturduğun yerden kimse kimseye vermiyor

yanıt3
yanıt0
MEHMET:

SONUÇ OLARAK KADIN ÇALIŞMAZ İSE İŞSİZLİK AZALIR , ÇOCUKLAR ANNE TERBİYESİ ALIR, KADIN KOCASINA KARŞI GÖRVİNİ YAPAR KOCA KENDİ GÖREVİNİ ANLAR . AİLEDE HUZUR OLUR MİLLET AZ LA YETİNMEYİ BİLİR ÇOK PARA HZUR GETİRMEZ ŞU ANA KADAR GETİRMEDİĞİ GİBİ KADIN İŞ HAYATINDA OLMAMALI EN ÖNEMLİ SEBEBİ KADININ AHLAKİİ PERDESİ KORUNUR VE BÖYLECE AİLE KORUNUR ERKEK DE ADAMLIGINI BİLİR EVE GELİNCE SICAK YEMEK GÜLER YÜZÜN KIYMETİNİ ANLAR. . .

35
12
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title