Haberler

Kalın sesi başına dert olan Şafak Pekdemir'in erkek olduğu iddiası

Güncelleme:

Yasak Elma dizisinin sevilen karakteri Zehra'ya hayat veren Şafak Pekdemir'in kalın ses tonu yeniden 'erkek olduğu ve cinsiyet değiştirdiği' iddialarını gündeme getirdi. Ancak ünlü oyuncu, yıllar önce başına dert olan sesiyle barışık olduğunu söylemiş, "Küçükken dert ederdim ama şimdi seviyorum" demişti.

Fox TV'nin entrika bombası dizisi Yasak Elma'da, Zehra karakterine hayat veren ünlü oyuncu Şafak Pekdemir, kalın sesi nedeniyle erkek olduğu ve cinsiyet değiştirdiği iddialarıyla yeniden gündeme geldi.

"TAMAM ŞAFAK BEY DİYORLAR"

Ancak ünlü oyuncu, özellikle hakkında bilgi sahibi olmayan izleyicilerin sıklıkla merak ettiği konu olan 'erkek olduğu ve cinsiyet değiştirdiği' iddialarına yıllar önce yanıt vermişti. Şafak Pekdemir, "Sesimin kalın olmasını küçükken dert ederdim ama şimdi seviyorum. Taksi durağını aradığımda, 'Tamam Şafak Bey' diyorlar" açıklamasında bulunmuş, sesiyle barışık olduğunu söylemişti.

YASAK ELMA ŞAFAK PEKDEMİR KİM?

Şafak Pekdemir, 19 Haziran 1988 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin Oyunculuk bölümünden mezun oldu. Kameralar karşısına ilk kez Türk Malı adlı dizi ile geçen Şafak Pekdemir, 2011 yılında başrolünü Selin Demiratar, Serkan Altunorak, İsmail Hacıoğlu'nun paylaştığı "Şüphe" dizisinde "Aslı Demircan" karakterini canlandırdı.

Ardından Leyla ile Mecnun, İncir Reçeli 2, Asla Vazgeçmem, Deli Aşk gibi yapımlarda aldı. 2017 yılının aralık ayında ünlü sunucu Nevşin Mengü'nün kardeşi avukat Burak Mengü ile hayatını birleştiren Şafak Pekdemir, şimdilerde Fox TV ekranlarında yayınlanmakta olan Yasak Elma dizisinde Zehra karakterine hayat vermektedir. Şafak Pekdemir, 1.74 metre boyunda, 57 kilo ve İkizler burcudur.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (30)

ŞAFAK SEZER:

sorun ne anlamadım, şafak bey zaten erkek. . ortada olan bir durumu neden tartışıyoruz ki, bazı şeyleri direkt kestirip atamaz kimse

1
33
yanıtYanıtla
Yıldız Bulduk:

Hiç erkeğe benzemiyor gayette zarif bş bayan sesi evet kalın ama erkek sesi gibi değil ki insanlar neyle uğraşacağını şaşırdı

24
1
yanıtYanıtla
Gihn:

bu kadının sesi bence çok güzel her insanda olduğu gibi

22
2
yanıtYanıtla
Yağız:

Çok guzel bir kadın seside çok güzel tok sesli keşke yanimda olsa o konuşsa ben dinlesem onu.nette çocukluk fotorafi var bu millet kadindan anlamiyor ve güzele deger vermiyor sorun bu bence.Millet aliştı tabi tohaf tohaf fok baligi gibi konuşan kizlara gerçek bir kadin gorunce yadirgiyo

14
6
yanıtYanıtla
HATAYLI:

:))))MUTLU OLDUM KENDİMDEN:))))

yanıt3
yanıt1
misafir:

bence çok hoş sesi var gayet de kadın sesi

16
2
yanıtYanıtla
Ali T:

Sesine göre değerlendirip erkektir diyenler gözlerini kontrol ettirsin.

15
3
yanıtYanıtla
Cemil:

Bu resmen erkek sesi araştırın

5
12
yanıtYanıtla
CEMİLE:

Nasıl yapacağız CEMİL ? Yol yordam göster .

yanıt5
yanıt0
ADAM GİBİ ADAM:

SESİNİN HAKKINI VEREN ADAM GİBİ ADAM

12
4
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title