Haberler

Kahramanmaraş'ta Bayramlaşma

Kahramanmaraş'ta protokol ve vatandaşlar valilik tarafından organize edilen törende bayramlaştı.

Kahramanmaraş'ta protokol ve vatandaşlar valilik tarafından organize edilen törende bayramlaştı.

Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Vali Şükrü Kocatepe, Garnizon Komutanı Kerim Acar ve Belediye Başkanvekili Cevdet Kabakçı, konukların bayramını tebrik etti. Törende konuşan Vali Kocatepe, sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde bir bayramı daha idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Kocatepe, "Bugün burada siyasilerimizle, bürokratlarımızla ve halkımızla gönül birliği içerisinde bayramlaştık. Nice güzel bayramlara ulaşmak temennisiyle Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizin bayramını kutluyorum" diye konuştu.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ise bayramların birlik ve beraberliği perçinleyen günler olduğunu kaydetti. Bayramın Kahramanmaraş'ta ayrı bir öneminin daha bulunduğunu ifade eden Ünal, vatandaşlardan Suriyeli mültecilere yakınlık göstermelerini istedi. Ünal, şöyle konuştu:

"Kahramanmaraş'ta Suriyeli muhacir kardeşlerimiz var. Onlar bizim için birer emanet niteliğinde. Onlar zor günlerinde bize sığınmış insanlar. Bu bayramda vatandaşlarımızın onlarında gönüllerini almalarını, gurbet hissini yaşamayacakları bir bayram geçirmeleri için hemşehrilerimizden rica ediyorum. Bizler ve sayın başbakanımız da bu konuda büyük bir hassasiyet gösteriyor. Maraş'ımız zaten ruhuyla, hassasiyetiyle bu güne kadar bunu fazlasıyla gösterdi. Suriyeli kardeşlerimin de bayramını kutluyorum. Bölgemizde devam eden savaşın, şiddetin sona ermesini diliyorum ve Kur'an-ı Kerim'in ifade ettiği gibi kurbanın bizleri temizlemesini temenni ediyorum."

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet Sağlam ve Sıtkı Güvenç, Jandarma Alay Komutanı Coşkun Doğan, Emniyet Müdürü Metin Aşık, AK Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, şehit ve gazi yakınları ile çok sayıda bürokrat ve siyasinin katıldığı törende, katılımcılar sohbet ederek bayramlaştılar. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kahramanmaraş Kerim Acar Mahir Ünal Ak Parti Yerel Haberler

title