Haberler

Kadir İnanır, "Son Cellat" İçin Amasya'da

Türk Sinemasının Ünlü Jönü Kadir İnanır, Başrolünü Oynayacağı "Son Cellat" İsimli Sinema Filminin Çekimleri İçin Amasya'ya Geldi.

Türk sinemasının ünlü jönü Kadir İnanır, başrolünü oynayacağı "Son Cellat" isimli sinema filminin çekimleri için Amasya'ya geldi.

Amasya'da büyük bir bölümü E Tipi Kapalı Cezaevi'nde çekilecek olan ve cezaevinde yaşanan bir hayatı konu alan 'Son Cellat' isimli sinema filminin çekimleri için Amasya'ya gelen Kadir İnanır, rol arkadaşı Atilla Saral ve yapımcı Mustafa Şen ile birlikte çekimler öncesinde Vali Celaleddin Lekesiz ve Belediye Başkanı İsmet Özarslan'ı ziyaret ederek, filmin çekimleri hakkında bilgiler verdi. Valilik çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kadir İnanır, Oktay Kaynarca ile birlikte oynadığı Kuzey Rüzgarı

isimli diziden ayrılış sebebi hakkındaki soruları yanıtsız bırakırken, film çekmenin tadının dizi film çekmekten daha farklı olduğunu söyledi. Son Cellat'ta çok farklı bir karakterle izleyicinin karşısına çıkacak olan Kadir İnanır, "Sinemada değişik karakterler ortaya koymak zorundayız. Değişik tip, değişik tatlar ortaya koymak gerekir" dedi.

Amasya'nın soğuk havasından etkilenen ünlü oyuncu İnanır, Son Cellat'ın son filmi olacağı konusundaki sorulara, "Ölünceye kadar devam edeceğim" yanıtını verdi. Film çekmenin farklı ve büyük bir iş olduğunu söyleyen Kadir İnanır, dizinin oynadığı gün uçtuğunu, filmin ise uzun süre sanatçıyı takip ettiğini belirtti. Kadir İnanır filmde rol icabı aşk olup olmadığını soran gazetecilere, "Ona fırsat yok" cevabını verdi.

(DY-SA-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title