Haberler

Kadir Gecesi'ne doğru

Bartın Valisi Sinan Güner ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bartın Valisi Sinan Güner ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Güner, mesajında ramazan ayının son günlerini yaşarken mübarek Kadir Gecesine ulaşmanın heyecan ve mutluluğunun yaşandığını belirtti.

Güner, "Bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen bu gecenin getirdiği esenlik ve selametin, tüm şehrimizi, ülkemizi, aziz milletimizi ve bütün insanlığı kuşatmasını, yeryüzünde barış ve huzura aracı olmasını diliyor, başta siz değerli Bartınlı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm milletimizin ve İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik ediyorum." ifadesini kullandı.

Milletvekili Yılmaz Tunç da mübarek ramazan ayını uğurlamaya hazırlanırken, Kadir Gecesi'ni karşılamanın heyecan ve coşkusunun yaşandığını dile getirdi.

Birlik ve beraberliklerin pekişmesine, yardımlaşma ve dayanışma duygularının artmasına vesile olan Kadir Gecesine ulaşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını aktaran Tunç, şunları kaydetti:

"Bin aydan daha hayırlı olduğuna inandığımız bu mübarek gecenin bereketinden faydalanmak dileğiyle, bütün İslam aleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ediyor, insanlığın kurtuluşuna, barış ve esenliğe vesile olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Enver Yılmaz Kadir Gecesi Sinan Güner Bartın Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title