Haberler

Justice League Filmi

Justice League filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Justice League filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Superman'e olanlardan sonra, insanlığa olan inancı, Bruce Wayne'in öncekilerden daha da güçlü bir düşmana karşı yeni arkadaşı Diana Prince'in de yardımını almasına neden olur. Batman ve Wonder Woman birlikte hareket ederek, yeni uyanan bir tehdide karşı, meta insanlardan oluşan bir takım oluştururlar. Ancak, bu eşi benzeri görülmemiş kahramanlardan oluşan takıma rağmen - Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg ve Flash - gezegeni bir felaketten kurtarmak için yine de geç kalmış olabilirler.

Yönetmen: Zack Snyder

Senaryo: Chris Terrio, Zack Snyder, Chris Terrio, Bob Kane

Oyuncular: Gal Gadot, Jason Momoa, Amber Heard, Ezra Miller, Amy Adams, Henry Cavill, Ben Affleck, Connie Nielsen, Kiersey Clemons, Diane Lane, Daniel Stisen, Samantha Jo, Billy Crudup, Ray Fisher, Erin Eliza Blevins, Jeremy Irons, Joe Morton, Jesse Eisenberg, Lisa Loven Kongsli

Filmin Türü: Aksiyon

Orijinal Adı: Justice League

Yapımcı Firma: DC Comics, DC Entertainment

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Vizyon Tarihi: 17.11.2017

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Bruce Wayne Batman Sinema Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title