Haberler

John Legend İstanbul'da İlk Kez Sahne Alacak

Güncelleme:

'Dünyaya Yön Veren 100 Kişi' arasında olan dokuz Grammy sahibi John Legend, 20. İstanbul Caz Festivali kapsamında İstanbul'da hayranlarıyla buluşacak.

"Dünyaya Yön Veren 100" kişi listesinde olan 9 Grammy sahibi John Legend, İstanbul'da ilk kez sahne alacak.

Konuyla ilgili açıklamaya göre, İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın düzenlediği İstanbul Caz Festivali'nin gösteri sponsorları arasında yer alan Matraş, "Dünyaya Yön Veren 100 Kişi" listesinde yer alan, dokuz Grammy sahibi John Legend'ı müzikseverlerle buluşturuyor.

John Legend,  20. İstanbul Caz Festivali kapsamında etkileyici sahne performansıyla 29 Temmuz Pazartesi akşamı Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda ilk kez İstanbullu hayranlarının karşısında olacak.

Soul ve R&B'de kendi neslinin en iyi söz yazarı ve şarkıcılarından, kazandığı dokuz Grammy'nin yanı sıra konserleriyle göz dolduran John Legend, yalnızca müzisyenliğiyle değil aktivizmiyle de tanınan bir sanatçı. "Ordinary People", "Save Room", "Everybody Knows", "Used To Love U" gibi birçok hit şarkıya hayat veren ve 2009 yılında Time dergisinin "Dünyaya Yön Veren 100 Kişi" listesinde yer alan Legend, yeni albümünün dünya turnesi kapsamında İstanbul'da sahne alıyor.

Bu yıl 13'üncü kez İstanbul Caz Festivali'ne gösteri sponsoru olan Matraş, daha önce de Erykah Badu, Seal, Buena Vista Social Club, Marcus Miller, Joss Stone gibi isimler müzikseverlerle buluşturmuştu. - İstanbul

Kaynak: AA / Kültür Sanat

John Legend Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title