Haberler

Japonya'da Aşırı Sıcaklardan 5 Kişi Öldü, Binlercesi Hastanelik Oldu

Güncelleme:

Japonya'da 38 dereceye varan aşırı sıcaklar nedeniyle 5 kişi hayatını kaybetti, en az bin 500 kişi hastanelik oldu.

Japonya'nın birçok kentinde etkili olan 38 santigrat derece civarında seyreden hava sıcaklığı nedeniyle 5 kişi yaşamını yitirdi. Aşırı sıcaklardan etkilenen en az bin 500 kişinin hastanelerde tedavi altına alındığı belirtildi.

SICAKLAR DEVAM EDECEK

Japonya Meteoroloji Ajansı ülkede aşırı sıcakların devam edeceği konusunda uyardı.

Öte yandan geçen haftadan bu yana ülkenin batısını etkisi altına alan aşırı yağışların yol açtığı sel ve toprak kaymalarında 209 kişi hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Japonya Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

Nazlıcan:

gavurlara üzülmeye değmez.

7
22
yanıtYanıtla
HaLo:

Haklısın biz kendimize üzülelim o gavurlar bizden cok cok iyi çünkü

yanıt0
yanıt0
İlahi:

Ne kadar japonya seven varmış gavur bizden iyimi sen karar veremeSin beni im Türk milletim kadar vijdanlı yoktur madem öyle bide kutladıkları bir festival varya hani Japonya kültürüne bakarsanız

10
18
yanıtYanıtla
Adımızı yazdık:

38 derecede ölüyorlar mı ?

20
4
yanıtYanıtla
malcolm x:

japonlar çok talihsiz bir millet yağmur yağar sel olur can kaybı.güneş olur sıcak olur yine can kaybı deprem tusunami ayrı zaten birde atom bombası yediler.aslında çok efendi saygılı ve çalışkan bir millet yusima seni seviyorum......

22
2
yanıtYanıtla
İlahi:

Kedi ye köpek ye yılan ye bir şekil ülke

1
17
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Japonların beslenme kültüründe veya alışkanlıklarında kedi köpek yeme yoktur. Hiç bir yerde bulamazsın. Her gördüğü çekik gözlü insanı sadece japon veya çinli sanan insanların bir de o özgüvenine gıcık olurum. İşte o özgüven buralara yorum yazmalarına da sebep olur :)

yanıt7
yanıt0
doğrucu:

o ülkenin neredeyse çoğu ürünü işine gelince dünyanın 1 numaralı ürünleri olur ama değil mi? arabalar elektronik cihazlar vs vs senin gibi idiotlar anlayamaz ama sıkıntı değil sen böyle onlar öyle devam edebilir. . .

yanıt3
yanıt0
İlahi:

Ne kadar Japonya seven varmış festivalleri varya oku gidin biri çok entresn

9
8
yanıtYanıtla
Yorumcu:

“Nazlıcan” isimli kullanıcıya cevap olarak; Gavur dediğin o insanların Tanrı inancı ve ibadetleri hariç tüm davranışları, yaşam şekli şuan kendini 1.sınıf müslüman gören kişiden 1000 kat daha müslüman. Dünyadaki tek 1 insanın bile ölümüne “gavur” diyerek üzülmeyen yaratık müslüman değil insan bile olamaz. Hayvan da olamaz. Sadece yazdığım gibi “yaratık” olabilir.

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title