Haberler

Kahramanmaraş'ta Jandarma Kan Bağışladı

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta, jandarma teşkilatının kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen "175'inci Yılda 175 Ünite Kan ve Organ Bağışı" kampanyası çerçevesinde 200 asker kan bağışında bulundu.

Askeri Gazino Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen etkinlikte, Türk Kızılayı ile Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğünce oluşturulan stantta er, erbaş, subay ve astsubaylardan oluşan yaklaşık 200 gönüllü kan bağışı yaptı.

Organ ve kan bağışında bulunan İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Doğan, etkinlikte, 175 kan bağışı bekledikleri kampanyada sayının 200'e ulaştığını söyledi.

İhtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşarak bir nebze de olsa faydalı olmanın kendilerini mutlu edeceğine dile getiren Doğan, "Kan bağışı konusunda belirlenen hedefin üzerine çıktık ancak organ bağışı konusunda beklentinin altında kaldık. Ben de tüm organlarımı bağışladım. Bizler öldükten sonra ihtiyacı olan hasta vatandaşlarımıza ulaşır ve onlara bir katkımız olursa ne mutlu bizlere" dedi.

Organ bağışı sorumlusu Yahya Özdemir de kampanya çerçevesinde 10 askerin organlarını bağışladığını belirterek, kendilerini duygulandıran bu bağışların organ nakli bekleyen hastalara umut olacağını kaydetti.

Albay Doğan'a organlarını bağışladığına dair kart verilen etkinlikte, kan bağışında bulunan askerlere de sağlık ekiplerince meyve suyu ve pasta ikramın yapıldı.

Kampanyanın perşembe günü sona ereceği bildirildi.

Muhabir: İzzet Mazi, Veli Gürgah

Yayınlayan: Ahmet Caner Baysal

-kan bağışı

-organ bağışı

Kaynak: AA / Güncel

Kahramanmaraş Türk Kızılayı Coşkun Doğan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

mahmutmaho.585@hotmail.com:

yardımsever centilmen komutanım sizi seviyoruz .........

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title