Haberler

Jandarma Okulu Öğrencilerinden Engelli Öğrencilere Ziyaret

Jandarma Okullar Komutanlığında komutanlar ve öğrenciler, hem görevleri sırasında hem de günlük hayatta engelli bireylerin yaşadığı sıkıntıları daha iyi anlamak ve etkili bir iletişim kurmak amacıyla, Mitat Enç Görme Engelliler İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

Jandarma Okullar Komutanlığında komutanlar ve öğrenciler, hem görevleri sırasında hem de günlük hayatta engelli bireylerin yaşadığı sıkıntıları daha iyi anlamak ve etkili bir iletişim kurmak amacıyla, Mitat Enç Görme Engelliler İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

Ziyarette, Jandarma Okullar Komutanlığında görevli Jandarma Dr. Albay Nihat Akçay, Jandarma Albay Ramazan Bulut ile beraberindeki komutanlar ve askeri öğrenciler, Okul Müdürü Adil Kabakçı ve öğretmenlerden çocukların yaşadığı sıkıntılar ve eğitimleri hakkında bilgi aldı.

Sınıfları tek tek gezerek Jandarma'nın yaptığı işler hakkında engelli öğrencilere bilgi veren Jandarma Albay Akçay ile Jandarma Albay Bulut, öğrencilere kolluk kuvvetlerinden beklediklerini ve onlara nasıl yardımcı olabileceklerini sordu.

Jandarma Okullar Komutanlığındaki öğrenciler de görme engeliler okulundaki öğrencilerle satranç oynadı ve onlara hediyeler verdi. Öğrencilerle tek tek ilgilenen komutan ve askeri öğrenciler, engelli öğrencilerin hazırladığı halk oyunları gösterisini izledi ve resim sergisini gezdi.

Okul yöneticileri ve öğrenciler, ziyaretten dolayı komutanlara ve öğrencilere teşekkür etti. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bulut Akçay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title