Haberler

    Jahrein: "Alfred bir daha yürüyemeyecek büyük ihtimalle"

    Güncelleme:

    Twitch yayıncısı Jahrein, köpeğinin geçirdiği kazayı anlatarak "Alfred bir daha yürüyemeyecek büyük ihtimalle" sözlerini kullandı.

    Twitch'in sevilen isimlerinden biri olan Jahrein: "Alfred bir daha yürüyemeyecek büyük ihtimalle" ifadelerini bugünkü yayınında kullandı. Hatırlarsınız ki başarılı yayıncının biricik köpeği Alfred, hiç yapmayacağı bir şey yapıp balkondan atlamıştı. Bu olayla birlikte bizleri üzüntüye boğan Alfred geçirdiği birkaç ameliyat sonrası iyileşme evresine girmişti.

    Jahrein bugün yaptığı yayında seyircilerin ısrarı üzerine Alfred hakkında konuştu ve üzücü haberi seyircilerine verdi.

    Twitch'in başarılı yayıncısı "Alfred bir daha yürüyemeyecek büyük ihtimalle. Bu süreç içinde neler oldu, Alfred'in ameliyatı başarılı geçti ancak omuriliği çok fazla zedelendi bu süreç içinde. Toplamda 3 tane ameliyat geçirdi ve omuriliği çok hasar gördü. Biz bacaklarındaki tepki gördükçe çok seviniyorduk. Bacaklarında tepki var, yürüyecek inşallah fizyoterapi yapacağız, diye" ifadelerini kullandı.

    Başarılı yayıncının ve Alfred'in geçirdiği zorlu sürece sosyal medyadan bizzat şahit olduk, tekrardan büyük geçmiş olsun Jahrein!

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    Ahmet Sonuç Gamegar Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title