Haberler

İzmirli Otelci Ömer Zeybek'in Mirası Kura ile Dağıtılacak

İzmir'de 4 Yıl Önce Ölen Zeybek Oteller Zincirinin Sahibi Ömer Zeybek'in 50 Milyon YTL'lik Mirası Kura ile Dağıtılacak.

İzmir'de 4 yıl önce ölen Zeybek Oteller zincirinin sahibi Ömer Zeybek'in 50 milyon YTL'lik mirası kura ile dağıtılacak.

2003 yılında eşi Gönül Zeybek ile boşanma davaları devam ederken geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Ömer Zeybek'in mirasçıları mal paylaşımında anlaşamayınca miras bölüşümü mahkeme kararınca kura ile gerçekleşecek.

İzmir 3. Aile Mahkemesi'nde görülen davada, Ömer Zeybek'in eşi Gönül Zeybek, çocukları Murat, Tanju, Ahmet ve Mehtap Zeybek mal paylaşımında anlaşamayınca malların kura ile dağıtımına karar verildi. Ömer Zeybek'in yakınları, daha önce malların mahkeme kararıyla satılıp paylaştırılmasına da razı olmamışlardı. Çıkan mahkeme kararında mal paylaşımının kura yoluyla gerçekleşebilmesi için şirket kararı alınması, bu kararda yaklaşık iki ay önce geçirdiği rahatsızlık sonucu kısmi felç olan Gönül Zeybek'in de

imzasının bulunması gerekiyor. Mahkeme, Gönül Zeybek'in rahatsızlığı nedeniyle Zeybek'ten olan oğlu Murat'ı vasisi, Gönül Zeybek'in ilk eşinden olan oğlunu ise kayyum olarak atadı. Gerekli imza prosedürünün tamamlanmasının ardından Zeybek'in 50 milyon YTL'lik mirası kurayla sahiplerini bulacak. Paylaşılacak mallar arasında İzmir ve Ürkmez de toplam 4 otel, ev ve dükkanlardan oluşan 50'ye yakın gayrımenkul bulunuyor.

(KA-Mİ-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title