Haberler

İzmir: İzmir'de Bir Hemşirenin Öldürülmesi

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde, Antalya'da Görev Yapan Polis Memurundan Ayrılmak İstediği İçin Öldürülen Hemşire Emel Akçay (26), Memleketi Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'nde Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi. Kızının Arkasından Gözyaşı Döken Baba Mehmet Akçay, "Kızımın Yuvasını da Bekir Ötgün Yıktı. Hayatımın Sonuna Kadar da Olsa En Büyük Cezayı Alması İçin Uğraşacağım" Dedi.

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde, Antalya'da görev yapan polis memurundan ayrılmak istediği için öldürülen hemşire Emel Akçay (26), memleketi Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi. Kızının arkasından gözyaşı döken baba Mehmet Akçay, "Kızımın yuvasını da Bekir Ötgün yıktı. Hayatımın sonuna kadar da olsa en büyük cezayı alması için uğraşacağım" dedi.

Hemşire Emel Akçay'ın cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Babası Mehmet Akçay ve diğer yakınları tarafından toprağa verilmek üzere Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'ne götürülen hemşirenin cenazesi, Siteler Mahallesi Sığırcık Sokak'taki evlerine getirildiği sırada büyük bir izdiham yaşandı. Cenazenin getirildiği sırada anne Safiye ve babaanne Emine Akçay baygınlık geçirdi. Merkez Camisi'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazına Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karlı, ailesi, mesai arkadaşları, yakınları ve sevenleri katıldı. Cenaze töreninde konuşan Kırlı, "Emel, bizim Sarıgöl dışında görev yapsa da her zaman gurur duyduğumuz, buranın köklü ailelerine mensup olan sevdiğimiz bir kızımızdı. Nasıl böyle bir cinayete kurban gitti anlayamıyorum" diye konuştu.

Cenaze, daha sonra Sarıgöl Belediye Mezarlığı'nda toprağa verildi. Bekir Ötgün tarafından öldürülen hemşire Akçay'ın babası Mehmet Akçay, "Bir ilişkilerinin olduğunu duyuyorduk ama bu derecede olduğunu bilmiyordum. Ama, şunu da biliyoruz ki kızımın yuvasını da yıkan bu kişidir. Aralarındaki ilişkinin Antalya'da başladığını sanıyoruz" şeklinde konuştu.

Polis memuru Ötgün'ün olaydan önceki süreçte Emel Akçay'ın yakınlarının evinde misafir olarak kaldığı, "Eşimden boşanacağım ve Emel ile evleneceğim" dediği öğrenilirken, baba Akçay, en iyi avukatları tutarak en yüksek cezayı alması için ömrünün sonuna kadar uğraşacağını söyledi. Akçay, Bekir Ötgün'ün 'deli' raporu alarak da kurtulamayacağını çünkü akli dengesi yerinde olmayan bir kişinin polislik yapamayacağını da sözlerine ekledi. Anne Safiye Akçay ise, şahsa beddua etti.

Bu arada, olaydan sonra meslektaşı tarafından ayaklarından vurularak yakalanan katil zanlısı polis memuru Ötgün, taburcu edildikten sonra Ödemiş Adliyesi'ne sevk edildi. Ötgün'ün, savcılık ve nöbetçi mahkemede susma hakkını kullanarak ifade vermediği, sadece psikolojik sorunlarının olduğunu söylediği öğrenildi. Ötgün'ün, olaydan önce hemşire Emel Akçay'a gönderdiği tehdit mesajlarının da tespit edildiği bildirilirken, cinayetin işlendiği yerin yakınındaki öğretmenevinin güvenlik kamerası görüntülerine de incelenmek üzere savcılık tarafından el konulduğu kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title