Haberler

İzmir'de Zehirlenme

İzmir'de Faaliyet Gösteren Bazı Tekstil Fabrikalarında Çalışan Yaklaşık 300 İşçi, Zehirlenme Belirtileri ile Hastanelere Başvurdu. İşçiler Tedavilerinin Ardından Tuburcu Edildi.

İzmir'de faaliyet gösteren bazı tekstil fabrikalarında çalışan yaklaşık 300 işçi, zehirlenme belirtileri ile hastanelere başvurdu. İşçiler tedavilerinin ardından tuburcu edildi.

İzmir'in Gaziemir ilçesinde faaliyet gösteren 5 ayrı tekstil fabrikasında çalışan yaklaşık 300 işçi, bulantı, kusma, yüksek ateş ve boğazda yanma belirtileriyle hastanelere başvurdu. İşçilerden 43'ü İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, 10'u Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne diğerleri ise Yenişehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Torbalı'da bulunan hastanelere başvurdu.

İzmir Sağlık İl Müdürü Mehmet Özkan, olayın gıdadan kaynaklandığını tahmin ettiklerini ancak kesin neden için henüz birşey söyleyemeyeceklerini belirtti.

Hastaneye başvuran tekstil işçilerinin hayati tehlikesi bulunmadığını anlatan Mehmet Özkan, işçilerin yediği yemeklerden Tarım İl Müdürlüğü ekibince numune alındığını bildirdi. Hastaların gün boyu gözlem altında tutulduğunu kaydeden Özkan, olayın nedeni hakkında birşey söylemek için erken olduğunu söyledi.

Hastaneye başvuran işçilerden biri, öğle vakti yedikleri yemeğin ardından akşam mesai bitimine doğru fenalaştıklarını ve tek tek hastanelere başvurduklarını söyledi.

(YK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title