Haberler

İzmir'de Patlamada Ölen Ekrem Cire Toprağa Verildi

İzmir'de patlamada ölen Ekrem Cire toprağa verildi İzmir'in Buca İlçesi'ndeki bir evde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 39 yaşındaki Ekrem Cire, cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

İzmir'de patlamada ölen Ekrem Cire toprağa verildi

İzmir'in Buca İlçesi'ndeki bir evde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 39 yaşındaki Ekrem Cire, cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Olayda yaralanan annesi 64 yaşındaki Müşerref Cire ve ağabeyi 40 yaşındaki Fikret Cire'nin ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Buca Ufuk Mahallesi'ndeki 869 sokakta bulunan tek katlı bir evde dün saat 11.45 sıralarında patlama meydana geldi. Evin yıkıldığı patlamada, içeride bulunan ve av malzemeleri satışı yapılan bir işyerinde çalışan Ekrem Cire öldü, annesi Müşerref Cire ile ağabeyi Fikret Cire ağır yaralandı. Yaralılardan anne Müşerref Cire, Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne oğlu Fikret Cire ise Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Patlama nedeniyle çevredeki evlerin camları kırıldı, bir minibüs de hasar gördü. Ölen Ekrem Cire'nin annesi Müşerref Cile ile bu evde, ağabeyinin ise başka bir yerde yaşadığı belirtildi.

Olayın ardından, enkazda, kutular içinde barut ile havalı tüfeklerle ateş edildiğinde ses çıkararak patlayan, içi barut dolu hedefler ve bir miktar potasyum sülfat bulundu. Patlamaya, bu hedeflerin yapımında kullanılan maddelerin mikser benzeri makinede karıştırılması sırasında, ortamda biriken gazın sıkışmasının neden olduğunun düşünüldüğü belirtildi.

TOPRAĞA VERİLDİ

İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'nda yapılan otopsinin ardından cenazesi ailesine teslim edilen Ekrem Cire için bugün Buca'daki Yıkıkkemer Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Cire'nin ailesi ve yakınları katıldı. İkindide kılınan cenaze namazı sonrası Ekrem Cire, Kaynaklar Mezarlığı'nda babasının kabrinin üzerine defnedildi.

Bu arada aynı camide, doğal yollardan hayatını kaybeden Emine Çakırtaş'ın da cenaze namazı kılındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

İzmir Buca 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title