Haberler

Ahmet Parlak 'İsyan'ıyla O Ses Türkiye'yi Salladı

Güncelleme:

Sosyal medyada paylaştığı video ile büyük ilgi gören Ahmet Parlak, O Ses Türkiye sahnesindeki performansıyla herkesi kendine hayran bıraktı.

O Ses Türkiye'nin 29 Kasım Pazar akşamı yayınlanan bölümüne Ahmet Parlak damga vurdu. Gökhan'ın sayesinde bir anda tüm Türkiye'nin tanıdığı bir isim haline gelen Ahmet Parlak, performansıyla herkesi kendisine hayran bıraktı.

Kaynak: Acunn.com / Komik - İlginç

Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500

Yorumlar (13)

arMobil-ANDROID:

çok kötü kalitesiz bir sesssss

1
23
yanıtYanıtla
türkMobil-ANDROID:

Saçmalık.ickili sigarali meyhane videosunu gördüm. Topluma kötü örnek olan bir kişi ve söylediği müzikte adı üstünde isyan. Yazık toplumu ne hale getirdi bu televizyon programları ve din düşmanları. .

2
17
yanıtYanıtla
pariss91Mobil-IOS:

Rakı olunca herkes söyler bişeyler

12
6
yanıtYanıtla
#katilHDPMobil-IOS:

Ulan yalan

12
1
yanıtYanıtla
vatansızlarMobil-ANDROID:

bu Adama kötü diyenlerde kesin kürtdür normal vatan hainlerin bunu söylemesi

3
9
yanıtYanıtla
Emir KaanMobil-IOS:

Dün gece az içmişti SANIRIM

6
4
yanıtYanıtla
Murat Mobil-IOS:

Ada'm iyi söylemiş

9
0
yanıtYanıtla
mehmet uysalMobil-ANDROID:

mersin heryeri sallar aga

6
2
yanıtYanıtla
Mehmet KÜÇÜKMobil-IOS:

Ayranı az içmiş.İyi değildi.Ama keyifliydi

5
1
yanıtYanıtla
damla Mobil-ANDROID:

yani ben izlerke bile kendimden gectim superrrrr

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title