Haberler

İstifa Sinyali Veren MHP'li Aday Birlik Mesajı Verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Milletvekili adayı Ümit Bahtiyar, sosyal medyada yaptığı istifa sinyali olarak değerlendirilen açıklamalarına açıklık getirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Milletvekili adayı Ümit Bahtiyar, sosyal medyada yaptığı istifa sinyali olarak değerlendirilen açıklamalarına açıklık getirdi. Bahtiyar, "Sitem var ancak asla istifam söz konusu değildir. Çok çalışarak 3 vekil çıkarmaya çalışacağız" dedi.

MHP'de ilk sıraya daha önceki iki seçimde olduğu gibi Emin Haluk Ayhan'ın getirilmesinin ardından milletvekilliği sıralamasında üçüncü sırada olan Ümit Bahtiyar sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Bahtiyar, yaptığı açıklamada, sesini çıkarmadığını, kulaklarını tıkayarak çalıştığını belirterek "Seçime girdim her şeyimi vererek. Eşimle, nasıl seçim kampanyası yapılır herkese gösterdik. Kimseye yaranamadık. Herkes konuştu. Herkes hor gördü. Tüm Denizli gördü. Siz görmediniz. Ankara'da görmedi. Allah'a emanet olun sayın ülkü devleri. Perşembe günü bir basın açıklaması yapacağım. Hakkım varsa üzerinizde helal edin, ben helal ettim" diyerek istifa sinyali vermişti.

Olayın ardından MHP Denizli İl Teşkilatında basın toplantısı düzenleyen MHP Denizli Milletvekili adayı Ümit Bahtiyar, parti olarak Denizli'de 3 vekil çıkaracaklarına inandıklarını söyledi. Bahtiyar, sosyal medyada yapılan paylaşımın ardından olayın başka yerlere gittiğini belirterek "Bizim yaptığımız sadece bir sitem. Yoksa 3.sırada olmamızla ilgili birşey yazmadım. Elbette beğenmediğimiz noktalar var ancak bunları konuşacağımız zaman seçimlerin ardından olacak. O zamana kadar partimiz için gece gündüz çalışacağız. Başarılı olup Denizli'den 3 vekili TBMM'ye göndereceğiz. Ben partili arkadaşlarımdan sosyal medya ve kendi aramızdaki konuşmalarımızda birbirimizi kırmaktan çok seçim için çalışmalarını istiyorum" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Emin Haluk Ayhan Ümit Bahtiyar Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title