Haberler

Meclis'teki yumruklu kavga böyle başladı! CHP'li vekilin gösterdiği kare, fitili ateşledi

Güncelleme:

Meclis'te devam eden bütçe görüşmelerinde CHP'li vekil Erkan Aydın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Sezgin Baran Korkmaz'ın uçağına bindiğini ana ilişkin fotoğraf karesini gösterdi. Bakan Soylu'nun CHP'li Aydın'a "Sahtekar" demesi üzerine TBMM'de gergin anlar yaşandı.

2022 yılı bütçe görüşmeleri Meclis Genel Kurulu'nda devam etti. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı'nın bütçelerinin görüşüldüğü TBMM'de İçişleri Bakanlığı bütçe görüşmelerinin görüşüldüğü sırada kavga çıktı.

CHP'Lİ VEKİL FOTOĞRAF GÖSTERDİ

CHP'li Erkan Aydın, kürsüde fotoğrafını göstererek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik "Sezgin Baran Korkmaz'ın uçağına bindin" dedi.

BAKAN SOYLU "SAHTEKAR" DİYEREK TEPKİ GÖSTERDİ

Aydın'ın sözlerinin ardından Bakan Soylu'nun "Sahtekar" demesi üzerine gerginlik arttı. Bunun üzerine Erkan Aydın "Aynen iade ediyorum" karşılığını verdi.

TARTIŞMA YUMRUKLU KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Daha sonra CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve Süleyman Soylu arasında sözlü sataşma yaşandı. Tansiyon yükselten tartışma yumruklu kavgaya dönüştü.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (11)

Yeşim:

Siz birbirinizi yiyin biz de yakında duvar taş çakıl yiyeceğiz zaten bu gidişle.

577
36
yanıtYanıtla
Serdar Cakmak:

Işiniz gücünüz fitne fesat, Suleyma SOYLU ve ekip arkadaşları olmasaydı şuan terörü destekleyen partiler haric bizim gibi insanlar evimizde rahat uyuyamazdık Allah 'ın izniyle Süleyman SOYLU teröristlerin ve teröre destek verenlerin inlerine giriyor????????????

109
323
yanıtYanıtla
al alabilirsin:

Serdar sence her seyi yuce yaradana birakmasak mi?

yanıt1
yanıt5
prf.dr. 07:

Eyyy CHP ..bırak bu eyyami ..ortalık 56 olmuş...benzin mazot 10 TL.herseyin fiyatı günlük artıyor..buradan yurusene iktidarın üzerine...

180
78
yanıtYanıtla
Erdoğan uslu :

Dolar ile altın larimı kaybettim. Çabuk kim aldıysa geri versin.

115
26
yanıtYanıtla
Boray Borton:

aman hoca kurtar, bizi fillerden gece gündüz çalışıp, aç kaldık birden ...

81
26
yanıtYanıtla
MEHMET CUMA HOSBU:

PKK'yı bitiren soyluyu meclistekiler hedef almışlar karın ağrısı ve sancıları boşuna deyil PKK'nın sonu gelmek üzereyken fiili saldırmaları manidar ne kadarda acizsiniz tek adam soylunun üzerine yürümek kadar acizler

40
57
yanıtYanıtla
Ülke Vatandaşı:

Efendiler Efendiler, Orası Milletin Meclisi; Sağcısıyla Solcusuyla Biz sizi orada kavga edesiniz diye seçmedik. Bu Milletin Geçim derdine , Eğitimine , Sağlığına ve bilimum yaşam standartlarını geliştirin değerlendirin diye seçtik...

66
2
yanıtYanıtla
Abdullah :

Parayi pul etmişler Afrika parasıyla eş değer olmuş halk gözünü zamla açiyor zamla kapatiyor hala haklıymış gibi. Nasıl çıldıriyor vah halimize bundan sonra

39
29
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

Ekonomi neden kötü ülke neden batışa doğru gidiyor vs nice soruların bütün cevabı tüm bu videoda var zaten

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title